Hello Kitty迷必要知﹗率先試令你心跳嘅Kitty新甜品

生活

廣告

Hello Kitty中菜軒早排試業,已經吸引到世界各地嘅Hello Kitty迷嚟朝聖,到今日(01/06)先係佢正式開業嘅日子。開幕典禮邀請到Hello Kitty嚟做嘉賓,佢重親身介紹咗幾款全新菜色俾大家,更有令人期待嘅甜品。我哋搶先試食咗,即報告一下。

Text- William Photo- Kingho


之前推出嘅多款Hello Kitty中菜,由擁有近40年港日粵菜經驗嘅名廚團隊主理,將cute到爆嘅Hello Kitty融入到港式點心同經典粵菜裏面。今次全新創作嘅特別菜色,有啲用料刁鑽,有啲老少咸宜,唔講咁多,上菜先!





內容延讀:

中菜軒重有咩Hello Kitty萌爆菜色?

過埋大海!去埋澳門Hello Kitty手信店

食完主菜,梗係要食返啲甜品啦﹗今次中菜軒特別推出3款溫馨甜品,款款都咁sweet。如果咁啱想喺中菜廳食生日飯,重可以訂埋2款超可愛嘅Hello Kitty壽包「三代同堂」同「百子千孫」,我啱啱過咗生日呀,有無人可補返俾我!?



 

Hello Kitty中菜軒
地址:香港廣東道332-338號利來洋樓地鋪A至C
電話:8202 8203
營業時間:11:00am-11:00pm
新菜式供應期︰6月中起
菜單及預約訂座(即將開放)
內容延讀:

中菜軒重有咩Hello Kitty萌爆菜色?

過埋大海!去埋澳門Hello Kitty手信店

 

 

常見問題

香港有甚麼地方適合與閨密、情侶,一大班朋友去?

與閨密、情侶約會的話,當然要選擇氣氛好的地方啦!全港12間必去天台酒吧 都超有feel,傾得興起難免會飲多幾杯,如果出現這些醉酒特徵 時就要適可而止了!返工返到攰,不如一齊去按摩店鬆一鬆,油尖旺按摩店 非常多,實有一間啱你。一大班朋想熱熱鬧鬧,燒嘢食最好不過了,即刻熟讀BBQ技巧7式 ,包你喺燒烤場上戰無不勝!

家居清潔有甚麼好方法?

家居清潔非常重要,做不好隨時影響健康!很多人因為床褥體積大不容易洗滌,而忽略了床褥清潔,即睇5招床褥清潔方法;冷氣機內外都容易累積大量灰塵,洗冷氣機方法好簡單,輕鬆洗走灰塵黴菌。當然做足家居清潔都不能避免曱甴入屋,10種有效消滅曱甴攻略幫到你!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There is 1 comment

Add yours

Comments are closed.