【蛋黃哥襲港!】7月hea遊朗豪坊

生活

廣告

蛋黃哥(又叫梳乎蛋)終於hea到嚟香港!

今個7月將會去到旺角朗豪坊同大家見面。不過你知啦,蛋黃哥出名hea爆,佢需要花更多時間預備,所以大家密切留意我哋公布最新蛋黃哥嘅消息!

text-Oscar

蛋黃哥啲相係咪好正呢?大家可以download落嚟做wallpaper,個展有乜消息,我哋會第1時間通知大家,記得留意位我哋個網同facebook啦!
內容延讀:

必睇!蛋黃哥hea到「碌」上台

睇埋 Minions變迪士尼公主

常見問題

香港有甚麼地方適合與閨密、情侶,一大班朋友去?

與閨密、情侶約會的話,當然要選擇氣氛好的地方啦!全港12間必去天台酒吧 都超有feel,傾得興起難免會飲多幾杯,如果出現這些醉酒特徵 時就要適可而止了!返工返到攰,不如一齊去按摩店鬆一鬆,油尖旺按摩店 非常多,實有一間啱你。一大班朋想熱熱鬧鬧,燒嘢食最好不過了,即刻熟讀BBQ技巧7式 ,包你喺燒烤場上戰無不勝!

家居清潔有甚麼好方法?

家居清潔非常重要,做不好隨時影響健康!很多人因為床褥體積大不容易洗滌,而忽略了床褥清潔,即睇5招床褥清潔方法;冷氣機內外都容易累積大量灰塵,洗冷氣機方法好簡單,輕鬆洗走灰塵黴菌。當然做足家居清潔都不能避免曱甴入屋,10種有效消滅曱甴攻略幫到你!

YOU MAY ALSO LIKE ...