adidas網上訂鞋 ZXpress

adidas網上訂鞋 ZXpress 每日限量發售!3大智取秘技+7大新鞋推介

波鞋

廣告

自從上星期為大家介紹及實測咗adidas期間限定網購平台「ZXpress」 adidas網上訂鞋 ZXpress 之後,幾日間不斷見到有人喺社交網站分享相片話見到「ZXpress」嘅送貨專車,相信唔少人都蠢蠢欲動去測試究竟係咪真係3粒鐘送到咁堅(又或者係咪真係有靚女送鞋),事關adidas話明超過3粒鐘嘅話就全單免費 (不過重點提提你,先決係每日只有12:00nn-2:00pm兩小時限量供應),雖然我哋實測過真係堅,但都希望造福讀者,不過聰明嘅adidas寫明3粒鐘係唔包括「不能控制之情況下所導致的派遞延誤」(唔知塞車同大廈停電算唔算),不過你有張良計,我有過牆梯,我哋嘗試從地址着手為大家諗3個無敵方法智取免費波鞋!

 

text – J

 

#ZXPress服務極速登場

由7月8日至7月21日,逢星期一至五,每日正午12點至下午2點登入www.adidas.com.hk/zxpress選購指定型號 ZX系列,ZXpress將於3小時內送上你嘅訂單,一旦逾時,訂單將會免費奉上!

 

3大智取秘技

1. 隱世之地

例如西灣村呢啲山旮旯地址,車只去到西灣亭,落咗車重要行成粒鐘,睇地圖亦唔太清楚,問你點送!哇哈哈哈,不過首先你真係要識個朋友住呢度…

 

2. 上水劍橋廣場

首先上水嚟講已經夠晒遠,而劍橋廣場更係出晒名係水貨重災區,時時刻刻都人山人海水洩不通,除非送貨專員識凌波微步,否則要迫入去都要一番惡鬥。

 

3. 鬼同你簽收

元朗達德小學呢類喺方圓5百米內已經感受到佢陰森氣氛嘅地方,相信靚女速遞員絕對唔敢接近,到時佢只能夠眼白白望住隻表等時光流逝,最怕有「人」手多多幫你簽收@[email protected]

內容延讀:

>睇埋更明晒!adidas ZXpress妹豬忘命速遞!

>着鞋要着襪!30款夏之潮襪晒冷

其實以上秘址都係純屬得啖笑,相信冇人會為咗對鞋而如此大費周章,如果真係想見下靚女速遞員都係正正經經玩「ZXpress」啦,即刻睇睇將於「ZXpress」上發售嘅鞋款先,以下有7大新鞋推介!

7月8日至7月14日「ZXpress」售賣之鞋款:

 

No.1

 

No.2

 

No.3

 

No.4

內容延讀:

>睇埋更明晒!adidas ZXpress妹豬忘命速遞!

>着鞋要着襪!30款夏之潮襪晒冷

7月15日至7月21日「ZXpress」售賣之鞋款:

No.5

 

no.6

 

No.7

常見問題

有甚麼波鞋推薦?

不論男女波鞋都是大家每天襯衫必備的單品之一,白波鞋更是百搭之選,必買10大易襯白波鞋,輕鬆carry每個造型!香港天氣變幻莫測,唔想濕住腳行街,一對Gore-Tex防水波鞋會是必然之選,若然唔好彩弄髒波鞋,即用這6招洗波鞋方法幫波鞋還原靚樣!

如何揀一對適合自己的波鞋?

揀鞋當然要揀一對啱size的鞋,的確很多人經常入錯波鞋size,以下就為大家綜合15款大熱波鞋size攻略,幫大家選擇最佳尺碼。除了尺碼,波鞋的性能也很重要,消委會測試了 11款防水行山鞋,大家不妨參考一下當中款式的優劣之處。最後當然是款式,最新New Balance復古經典鞋款再來襲,身為潮流達人的你快入手一對吧!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There is 1 comment

Add yours

Comments are closed.