【白波鞋大熱】2015年10對買到當你贏嘅NIKE白波鞋

波鞋

廣告

上年潮流界各方已經預告今年顏色趨勢係白色,果然踏入2015年無論日牌定歐牌都力谷白色,推出大量白色items。喺波鞋熱持續當道下,白色波鞋無疑就係大方向,自問玩波鞋、炒波鞋嘅你,今年都應該留意到。今次就同大家數數10對2015年推出嘅NIKE白色波鞋,睇睇下大部份都一出即斷市,真係買到當你贏,你屋企鞋櫃入面又有幾多對?

text – Lokloklokb1021

常見問題

有甚麼波鞋推薦?

不論男女波鞋都是大家每天襯衫必備的單品之一,白波鞋更是百搭之選,必買10大易襯白波鞋,輕鬆carry每個造型!香港天氣變幻莫測,唔想濕住腳行街,一對Gore-Tex防水波鞋會是必然之選,若然唔好彩弄髒波鞋,即用這6招洗波鞋方法幫波鞋還原靚樣!

如何揀一對適合自己的波鞋?

揀鞋當然要揀一對啱size的鞋,的確很多人經常入錯波鞋size,以下就為大家綜合15款大熱波鞋size攻略,幫大家選擇最佳尺碼。除了尺碼,波鞋的性能也很重要,消委會測試了 11款防水行山鞋,大家不妨參考一下當中款式的優劣之處。最後當然是款式,最新New Balance復古經典鞋款再來襲,身為潮流達人的你快入手一對吧!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There is 1 comment

Add yours

Comments are closed.