air jordan

懷念高比要有 今週必抽Air Jordan 8 Retro Black Chrome

波鞋

廣告

家下係波鞋最強盛世,過去「蠶蟲95」時期、SB時期定係Superstar 35週年時期、V仔時期都難敵現在瘋狂!尤其踏入2015開始,基本上每週例必有勁鞋推出,有鑑於此,唯恐鞋迷錯過入手,我哋會將最hot kicks行貨發售日期及抽籤時間公布,總之緊密聯繫住各大運動品牌。以下 今週抽Air Jordan內容會不斷更新,各鞋迷請務必留意,咁先可以變身為勁「抽」俠!

最後一提,我哋並唔建議家盲目入手,更唔希望刻意炒賣,老實講,波鞋可升可跌,真心自用做個real sneakershead!

text- singh(ig:stanleyeahhh

按下去抽吧!Air Jordan 8 Retro Chrome 售價$1,399

今週這對Air Jordan 8 Retro Chrome,用上黑×灰monotone配色,相當有fashion味。襯一身全黑造型真的冇得輸.com!而這雙Chrome第一次面世時是2003至04年球季,剛宣佈今季將退役的高比仔(Kobe Bryant)當年就有穿這雙鞋上場,respect他的球迷們,襯Kobe XI未推出前(我們剛在美國直擊高比發佈會)要有!

常見問題

有甚麼波鞋推薦?

不論男女波鞋都是大家每天襯衫必備的單品之一,白波鞋更是百搭之選,必買10大易襯白波鞋,輕鬆carry每個造型!香港天氣變幻莫測,唔想濕住腳行街,一對Gore-Tex防水波鞋會是必然之選,若然唔好彩弄髒波鞋,即用這6招洗波鞋方法幫波鞋還原靚樣!

如何揀一對適合自己的波鞋?

揀鞋當然要揀一對啱size的鞋,的確很多人經常入錯波鞋size,以下就為大家綜合15款大熱波鞋size攻略,幫大家選擇最佳尺碼。除了尺碼,波鞋的性能也很重要,消委會測試了 11款防水行山鞋,大家不妨參考一下當中款式的優劣之處。最後當然是款式,最新New Balance復古經典鞋款再來襲,身為潮流達人的你快入手一對吧!

YOU MAY ALSO LIKE ...