波鞋迷

波鞋迷 今期儲氣搶!《龍珠Z》× 東港城勁實用收納袋

波鞋

廣告

儲氣變超級撒亞人,同隔籬屋強仔鬥出龜波氣功,相信80後嘅男男女女都有玩過。90年代《龍珠》hit到爆,不論男女、大人定小朋友,都會追睇喺《EX-am》漫畫連載嘅《龍珠》,亦梗唔少得電視播嘅動畫啦!

相隔多年,《龍珠》熱潮再度興起,東港城搵嚟《龍珠Z》合作,將動漫場景呈現。而近日大家更每星期追睇《龍珠 超》,細個等睇嘅感覺返晒嚟。今期《新Monday》特別版(774期,31/07)一於幫大家止止癮,同東港城合作,將《龍珠Z》嘅超級撒亞人悟空、杜拉格斯同7粒龍珠設計成3款超實用嘅收納袋。暑假係旅行高峰期,又係外出玩水嘅季節,梗係要有個收納袋,袋下鞋袋下衫袋下隨身物品咁,連書只售$65。

text – Mandy Man photo – Tung

波鞋迷 龍珠迷 呢個袋一定要有

常見問題

有甚麼波鞋推薦?

不論男女波鞋都是大家每天襯衫必備的單品之一,白波鞋更是百搭之選,必買10大易襯白波鞋,輕鬆carry每個造型!香港天氣變幻莫測,唔想濕住腳行街,一對Gore-Tex防水波鞋會是必然之選,若然唔好彩弄髒波鞋,即用這6招洗波鞋方法幫波鞋還原靚樣!

如何揀一對適合自己的波鞋?

揀鞋當然要揀一對啱size的鞋,的確很多人經常入錯波鞋size,以下就為大家綜合15款大熱波鞋size攻略,幫大家選擇最佳尺碼。除了尺碼,波鞋的性能也很重要,消委會測試了 11款防水行山鞋,大家不妨參考一下當中款式的優劣之處。最後當然是款式,最新New Balance復古經典鞋款再來襲,身為潮流達人的你快入手一對吧!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There are 2 comments

Add yours

Comments are closed.