《復仇者聯盟4》紅女巫、黑寡婦 2大性感女角色你點揀?|新蚊娛樂|

復仇者聯盟4:終局之戰》(Avengers: Endgame)已經上映了,緋紅女巫與黑寡婦再次展現自己的魅力。「你覺得Scarlett索嗎?佢身材是好但……我覺得女神是Elizabeth喎!」這陣子男人的世界好像只有紅女巫與黑寡婦這兩位美女。你問我點睇?我覺得《迷失東京》時的Scarlett很有氣質,再者我對太「澎湃」的女人興趣不大,所以我的票還是投結性感尤物的Elizabeth Olsen!
撰文:Joel 、Jack| 圖片來源 /攝影網上圖片、elizabetholsenofficial@Instagram、YouTube截圖 | 編輯:乖乖l

Marvel2大性感女角色 紅女巫、黑寡婦你點揀?

Scarlett Johannson

我們先看Scarlett Johannson,講起她,怎能不提《迷失東京》?這是個講2個孤獨都市人於異鄉相遇的故事,引起不少觀眾的共鳴,畢竟人一出生就應該是孤獨的。
Scarlett憑電影 《迷失東京》奪得她首個英國電影學院獎「最佳女主角」獎,兼獲得金球獎「最佳音樂及喜劇類電影女主角」獎提名。這部電影成本約400萬美元,票房卻勁收1億2000萬美元,Scarlett自然能分得一塊「肥豬肉」。

被媒體封為全球最索女性,大把仔追好正常,奇就奇在佢喺拍完《迷失東京》後,竟然向傳媒大爆佢迷上咗成熟男士,搵對象拍拖一定要30歲以上先得喎。

跟住佢就「身體力行」,好似盛傳佢同大佢17年嘅西班牙男星班尼西奧狄多路打得火熱,又試過同大佢24年嘅辛潘拍過散拖,女神重話好鍾意《Bay Watch》嘅老牌明星David Hasselhoff、變色龍大衛寶兒,甚至係總統奧巴馬添。

不過佢嘅真命天子只有兩個,就係08年嫁嘅荷里活型男Ryan Reynolds,3年後離婚,同埋現任老公Romain Dauriac一齊至今,重有愛情結晶品添。

現任老公Romain Dauriac,都算靚仔吖。

《皮下之慌》是Scarlett Johansson自入行以來最大膽的演出,是她首部全裸的作品。儘管如此,這部電影不是主力賣Scarlett的性感色相,而是劇本,不過識得的網民,就梗係睇__。

其實Scarlett又點止樣得身材得,連把聲都可以為佢帶來影后獎項,我講緊《Her》呀!大家有冇「聽」過?

Elizabeth Olsen

童星出道Elizabeth Olsen,入行至今24年,不過都要等到紅女巫一角,才令她的知名度爆升。其實Elizabeth曾在訪問中指出,自己想過拒絕接下Scarlet Witch這個角色,原因是漫畫中的造型過於性感。

但後來導演答應「不會讓她穿成這樣」,她才接下了這個角色,可是,觀眾的關注點除了是她的演技外,還有是她的美貌。

Elizabeth Olsen現在與Robbie Arnett戀愛,非常甜蜜,果然戀愛中的女人是最甜最幸福的。

YOU MAY ALSO LIKE ...