狐狸袋

Fjällräven 狐狸袋 亞洲首旗艦店登陸銅鑼灣 香港獨家3色率先睇 !

生活

廣告

這款四四方方的狐狸袋 ,即係Kånken書包,近年出到街,總有一個在左近,但這款袋在香港,一向都係「寄人籬下」,款式亦唔太齊。其實Kånken只係Fjällräven品牌下的一個背包系列,來自瑞典的Fjällräven,下星期終於有亞洲首間旗艦店現身,並於9月14日登陸銅鑼灣Fashion Walk!香港旗艦店更加獨家發售3種新色的Kånken背包,文青粉絲一定要留意!等我即刻率先揹給大家揀下啦。

資料來源——新假期

香港獨家3色 狐狸袋 限量300個

今次香港旗艦店獨家限量發售3種顏色的Kånken書包,包括檸檬黃、薄荷綠及純白色,每種顏色限量100個,官方講明不會補貨,雖然是特別版,但售價同其他同款一樣。而Size就只有細款,啱晒女仔,就算用來返學,放手提電腦都夠。

 

薄荷綠比較鮮色搶眼,襯牛仔衫都不錯。

 

除KÅNKEN袋 其他山系袋一樣咁型

Kånken袋可能對男生吸引力不大,Fjällräven其他款式的袋一樣有型有格,不論新款、舊款於旗艦店一次過就有得睇晒!

 

(左) Kånken No. 2 / $1,180,(右) Rucksack No. 21 Medium / $1,800 

亞洲首間旗艦店 14/9登陸銅鑼灣

其實呢個瑞典皇室御用品牌Fjällräven除了有背包,還有防風褸、帳幕、睡袋等戶外服裝及裝備,非常專業的。而即將開幕的銅鑼灣旗艦店將會以經典北歐建築風格示人,樓高兩層、佔地320平方米,款式當然全港最齊全,相信山系潮人有排揀、有排行,不過價錢方面就全港統一呢。

Fjällräven亞洲品牌中心

地址:銅鑼灣Fashion Walk京士頓街2-4號C舖

開幕時間:14/9,4pm

網址:www.fjallraven.com

 

內容延讀:
台北直擊 Stephen Curry 親授3分球絕技
>>LIKE我們fb<<<

www.facebook.com/newmonday.com.hk

YOU MAY ALSO LIKE ...