浮床

水原希子都玩,炎夏出海巨型靚浮床呃like法!

生活

廣告

天氣極度炎熱,出海、去沙灘是放假最佳節目,除了靚泳裝外,靚靚 浮床 也不能少,呃like也靠它們。上年大量巨型潮 浮床 湧現,冬甩、pizza、flamingo等等。今年愈出愈多,更多不同網店出品,菠蘿、unicorn、黑天鵝等等,最矚目的必定是日本女星水原希子都冧的巨型貝款珍珠 浮床 ,超華麗搶眼!入貨前先學ig女擺pose、取角度,夏日靚相即有like。

text-Winki Kiki(ig:winki_kiki) photo-Instagram、網上圖片

ig女靚靚浮床呃like靚相影法tips:

1.孖妹出撃,視覺效果比1人吸引。

2.多色多款取勝,colorful夠搶眼,就算沒人也能呃like。

3. 必須帶備自拍棒,不過記得叫朋友幫忙勿見棒,這是錯誤示範!

4. 平面如西瓜、pizza等top shot高炒影法最靚。

5. 除了在海中心影,提着浮床在沙灘走動,也有意境。

內容延讀:
【咪蝕俾大財團系列】9大慳冷氣慳電費方法
簡易減肥法!夏天想輕鬆瘦身就吃這些

上網即買新款靚靚浮床呃like:

公主系貝殼珍珠浮床

水原希子都冧的貝殼珍珠款,女生實最恨得到,日本品牌Pucapuca出品,不過價錢比較貴,但撞款機會低!

智能棉條,檢測你的經期量正常嗎?

型格黑天鵝浮床

花紋菠蘿浮床

大菠蘿浮床

西瓜片浮床

YOU MAY ALSO LIKE ...