台北率先熱辣直擊 小丸子教汪東城跳Para Dance(有片)

生活

廣告

今日又30幾度,40幾個太陽,后羿話開OT都射唔晒落嚟,投降!既然坐喺度都熱,不如郁下出身汗!

鍾意跳跳扎嘅小丸子,今日搭早機過咗台北,約埋靚仔汪東城,教佢跳Para Para Dance。可能新相識,城城有啲怕醜,暫時只坐喺台下拍拍手,不過一向作用大膽嘅小丸子一於少理,喺台上跳到癲晒咁,睇怕城城好快會被溶化,遲早撻著!

啊~~原來由明天起(6月19日至9月13日),台北會有個「櫻桃小丸子學園祭25週年特展」,約汪東城跳舞只係前菜,嚟緊小丸子同爺爺哋會有好多搞作,去開台北除咗掃林瑞珍三文治外,要去埋呢個展。

text-singh

常見問題

香港有甚麼地方適合與閨密、情侶,一大班朋友去?

與閨密、情侶約會的話,當然要選擇氣氛好的地方啦!全港12間必去天台酒吧 都超有feel,傾得興起難免會飲多幾杯,如果出現這些醉酒特徵 時就要適可而止了!返工返到攰,不如一齊去按摩店鬆一鬆,油尖旺按摩店 非常多,實有一間啱你。一大班朋想熱熱鬧鬧,燒嘢食最好不過了,即刻熟讀BBQ技巧7式 ,包你喺燒烤場上戰無不勝!

家居清潔有甚麼好方法?

家居清潔非常重要,做不好隨時影響健康!很多人因為床褥體積大不容易洗滌,而忽略了床褥清潔,即睇5招床褥清潔方法;冷氣機內外都容易累積大量灰塵,洗冷氣機方法好簡單,輕鬆洗走灰塵黴菌。當然做足家居清潔都不能避免曱甴入屋,10種有效消滅曱甴攻略幫到你!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There are 2 comments

Add yours

Comments are closed.