港女必like粉色電磁爐 打邊爐定整部隊鍋都得!

準備踏入12月天氣開始凍,約埋班fd圍埋打邊爐就當然最正啦。不過學滔滔話齋,打方爐最緊要個爐呀!個爐除了要火力夠,外形夠靚都可以幫手「呃like」!Rasonic今個冬天推出了3款粉色電磁爐,即刻睇下有幾靚先!

text- Homan photo- Rasonic

港女必like粉色電磁爐

3款呃like顏色

以往打邊爐個爐不是銀色就是黑色,而今次Rasonic電磁爐最大賣點就是3款糖果色系,分別有粉藍、粉紅及粉紫色,3款都是港女最愛打卡色系,而且唔止個爐係粉色,隨爐更附有同色鍋、同色鍋蓋及玻璃鍋蓋,襯晒一款望落都覺得幸福。而玻璃鍋蓋就是讓用家可更方便查看食材狀態,不用經常打開檢查,非常細心。若你覺得附有的電磁爐size不夠大的話,電磁爐與鍋其實亦可分開使用,換其他size的鍋具同樣可以!

爐仔細細火力強

這個Rasonic電磁爐的尺寸為360x 320 x 68 毫米,size不算很大,不過火力卻依然十足,最高火力可達2,000W,唔怕唔夠滾!而且電磁爐設有 6 段火力調校,火力唔怕時大時細,無論你鍾意打邊爐定整部隊鍋都得!當中更設有延長關機散熱時間設計及自動檢測系統,散熱快就更安全啦!3款顏色都咁charm,你又會想買邊款呢?

Rasonic輕便電磁爐 Compact Induction Cooker

售價:$798
粉紫及粉紅色銷售點:各大豐澤、百老滙、電器屋(一田百貨)、PanaShop、Rasonic樂信牌專賣店、千色Citistore、蘇寧及香港電業城
粉藍色銷售點:電器屋(一田百貨)
查詢電話:2861 2767
網站: https://www.shew.com.hk/

內容延讀︰
11個隱藏實用WhatsApp功能 已讀不回不被發現+撤回信息
>>>LIKE我們fb<<<

YOU MAY ALSO LIKE ...