練美娟

ViuTV練美娟新相曬性感 網民:到底係大隻定點?

流行娛樂

廣告

ViuTV的藝人一向在香港年輕人心中的偶像,天團MIRROR的成員更是有萬分的受歡迎程度。不過除了男仔外,ViuTV出來的女藝人都相當出眾,Yoshi、Shirely孖妹相信大家一定識,而「娟姐」練美娟,在加入ViuTV後亦成功彈起。

ViuTV練美娟新相曬性感 網民:到底係大隻定點?

練美娟在近年加入ViuTV後,便成為了唔少觀眾的迷人對象。今年32歲的她,熟女形象深入民心,而且身材都十分有睇頭。曾在節目中都不時展示自己迷人的身段,令唔少網民都睇到流晒鼻血!

好兄弟保錡突登Tag肥仔

近日娟姐在IG上都大派福利,趁著冬天的來臨,她po出一張身穿比堅尼的性感照片,Caption處則打上:「真真正抓緊太陽的尾巴,今晚開始轉涼,大家要着多件衫啦。」圖片一出都引來一眾Fans的熱議,就連ERROR成員保錡都突登Tag肥仔入嚟睇,網民紛紛大讚保錡係好兄弟!

練美娟
(圖片來源:[email protected]
練美娟
(圖片來源:[email protected]

娟姐新相獲激讚

娟姐的比堅尼性感相獲得Fans好評,唔少人都留言指「哇有料到」、「陽光女孩,好索!」、「咁猛料嘅咩原來」、「實在太刺激喇」、「娟姐世一 」、「娟姐勁大對」等等,Fans都感嘆原來娟姐唔聲唔聲都嚇你一驚。

舊相仲有料

不過練美娟在連登上的反應就較為差,唔少連登仔都話娟姐新相好Bulk:「個臂壯到,一拳俾佢打X死」;不過都有連登仔再考古發出娟姐以往的性感相,睇嚟以前照片上的身材更為「逼爆」!

練美娟
(圖片來源:[email protected]
練美娟
(圖片來源:[email protected]

常見問題

還有什麼明星及KOL的身材很好?

最近網民發現不少明星及KOL的身材很好,如嘉盈真空激凸照麗英泳衣照沈殷怡浸浴戲水片陳欣妍中門大開照梁凱寧火辣照Renee白滑玉背出浴照

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:黃妍五月天BLACKPINK澳門站林敏驄周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑Backstreet Boys;喜歡K-pop的你亦有福了,ITZYNCT DREAM亦在香港開演唱會、Apink!小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

圖片來源:[email protected]'s profile picture linkuen13

YOU MAY ALSO LIKE ...