MIRROR女友

成為MIRROR女友需要咩特質?MIRROR成員女友勁高質!才藝,有!美貌一樣有!

流行娛樂

廣告

男團MIRROR人氣急升,個個靚仔有才華,當中不少成員也有公開MIRROR女友身份,十分難得。當中Lokman女友更曾為天王郭富城伴舞,究竟成為人氣偶像女友要有咩條件,即睇睇!

撰文:Lmc丨圖片:ViuTV、Lokman@IG、JER@IG、Alina@IG、ViuTV、[email protected] 丨編輯:海月

Lokman女友Luxi更曾為天王郭富城伴舞

隊長Lokman女友Luxi曾在《全民造星》時已出過鏡做訪問,本身是Dancer的她十分支持Lokman參加《全民造星》比賽,相當難得。二人本身因跳舞而識,自然十分投契。Luxi曾經為鄭中基同天王郭富城做Dancer,非常唔惹少。

MIRROR女友 二人本身因跳舞而識
二人本身因跳舞而識
MIRROR女友 Lokman女友Luxi更曾為天王郭富城伴舞
Lokman女友Luxi更曾為天王郭富城伴舞
MIRROR女友 MIRROR成員女友逐個睇 全部勁高質 當中有成員女友曾與天王合作
與鄭中基曾合作

IAN與Model女友Amy Lo因拍劇撻著 高挑身形與男友十分相襯

MIRROR成員中IAN也算人氣十分高,高大靚仔乖乖Feel的他因拍《無限斜棟有限公司》撻著Amy Lo。Amy Lo是混血兒,爸爸是香港人,媽媽是哥斯達黎加人。Amy Lo講西班牙話、廣東話和英文。Amy Lo在2016年贏了國際時尚超模大賽亞太區冠軍,兼最上鏡、最佳演繹和最完美體態獎。

MIRROR女友 Amy Lo是混血兒,爸爸是香港人,媽媽是哥斯達黎加人。
Amy Lo是混血兒,爸爸是香港人,媽媽是哥斯達黎加人。
MIRROR女友 Amy Lo講西班牙話、廣東話和英文。
Amy Lo講西班牙話、廣東話和英文。

Stanley女友Alina在《全民造星3》有超卓表演 身材火辣極具性感美

Stanley女友Alina曾參加《全民造星3》更到最後10強,之前亦在2016參選ViuTV選美節目《美選D.n.A》不過就八強止步。中五Alina會考後考入香港演藝學院,主修現代舞,之後做過幾年舞蹈員。Alina身材超好,在《全民造星3》有多個精彩表演,令人眼前一亮。

MIRROR女友 Alina身材勁好,靚腰靚腳都齊
Alina身材勁好,靚腰靚腳都齊
MIRROR女友 Stanley女友Alina在《全民造星3》有超卓表演
Stanley女友Alina在《全民造星3》有超卓表演

阿Jer有個可愛型文青型女友

外表斯斯文文的阿Jer在今年勁好成績,更被網友封做「金Jer」,相當威水。阿Jer有個可愛型女友,樣子十分討好,文青外表的她與斯文的阿Jer十分相襯。

MIRROR女友 阿Jer有個可愛型女友
阿Jer有個可愛型女友

Frankie的神秘長拖女友

成員Frankie與女友拍了十多年拖,相當長情。雖然Frankie不多放閃,但兩口子似足老夫老妻,不過女友是圈外人,其他資料十分神秘。

MIRROR女友 MIRROR成員女友逐個睇 全部勁高質 當中有成員女友曾與天王合作
真正神秘女友!

雖然上邊有啲條件好多女仔都有,不過每個人都係獨立個體,總有佢吸引到對方嘅地方,所以大家唔使太過在意!

 

 

YOU MAY ALSO LIKE ...