MIRROR

MIRROR廣告一籮籮!廣告商搵完Edan又有新搞作!近期全城瘋搶迷你積木扭蛋到底係乜?

流行娛樂

廣告

MIRROR絕對係近期廣告人氣王,唔單止姜濤接到手軟,其他成員都成為唔少廣告商新寵兒!早前「暖男哥哥」Edan為維他港式奶茶進行宣傳,不過維他今次又再有新嘢!到底係啲乜?而MIRROR成員近期又有幾多廣告?即刻睇睇!

MIRROR廣告一籮籮

姜濤近日取代「星夢一哥」周柏豪成為新一屆「Fight HPV 教育宣傳大使」,可以孖住前輩兼影后阿Sa(蔡卓妍)拍攝宣傳片,日前兩人一同出席預防HPV的宣傳活動時,姜濤被問到成為新一代「吸金王」後,係咪已經賺夠第一桶金,可以實現買樓的夢想?他卻表示現時仍有好多支票都未收到,他笑言:「都會畀嘅,係比較遲啫。」

MIRROR 姜濤
今次是姜濤首次與阿Sa合作,雖然兩人分開在不同地點拍攝宣傳片,不過完成拍攝後姜濤亦有特地去探阿Sa班。

人氣爆發現身旺角派奶茶 首次展示繪畫技藝

MIRROR EDAN早前更現身旺角,為維他港式奶茶進行宣傳,不單大派奶茶,更即席表演繪畫技藝,放棄用慣右手,用左手繪畫出自己多款愛吃的港式美食和最愛飲的維他港式奶茶,引來不少途人及現場 Fans驚喜圍觀。

MIRROR Fans亦送上Edan飲維他港式奶茶嘅畫像!
Fans亦送上Edan飲維他港式奶茶嘅畫像!
MIRROR EDAN近來廣告相當多,早前更化身識飲識食嘅「E先生」於旺角街頭公開推介維他港式奶茶。
EDAN近來廣告相當多,早前更化身識飲識食嘅「E先生」於旺角街頭公開推介維他港式奶茶。
最近忙於備戰演唱會大熱男團MIRROR EDAN又接新廣告,喺旺角舉行「維他港式奶茶:E先生連環派奶茶事件」
最近忙於備戰演唱會大熱男團MIRROR EDAN又接新廣告,喺旺角舉行「維他港式奶茶:E先生連環派奶茶事件」

VLT推出限量紙包檸檬茶「迷你積木扭蛋」

繼EDAN派奶茶,維他檸檬茶今次又有新搞作!VLT將推出6款限量紙包檸檬茶造型嘅「迷你積木扭蛋」,即日起去指定店舖買指定金額或數量嘅維他檸檬茶,包括7-eleven、OK便利店、VanGo便利店、惠康、百佳、華潤萬家等,即送VLT迷你積木乙件,不過因為「MIRROR效應」及本身吸引力高,網上Online Shop都俾Fans搶哂喇,反而實體鋪仲有得換購,想要嘅朋友真係要「最後衝刺」!
MIRROR廣告一籮籮!廣告商搵完Edan又有新搞作!近期全城瘋搶迷你積木扭蛋到底係乜?

另外,喺5月8~9日VLT更會喺4間指定百佳超市同FRESH新鮮生活推出快閃扭蛋熱點,只要買任何維他檸檬茶滿$40就可以即場喺扭蛋機抽獎,贏取VLT迷你積木1件,更有機會贏取大獎「迷你VLT售賣機展示箱」,限量100份!
MIRROR廣告一籮籮!廣告商搵完Edan又有新搞作!近期全城瘋搶迷你積木扭蛋到底係乜?

VLT 迷你積木快閃扭蛋機

日期 : 2021 年 5 月 8 日及 9 日 (星期六及星期日)
時間 : 11:00-19:00
扭蛋熱點 :
Taste 超級市場 ── 黃埔花園分店: 黃埔花園第 12 期HOMEWORLD 地庫 2 號
百佳超級市場 ── 大本型分店: 九龍油塘高超道 38 號大本型 2 樓 201-202 號舖
FRESH 新鮮生活 ──太古康怡店:鰂魚涌康山道 1 號康怡廣場北座 M 層
FRESH 新鮮生活 ── 日出康城店:將軍澳康城路 1 號
The LOHAS 康城 2 樓 201-201A 號舖

YOU MAY ALSO LIKE ...