Jessica陳苡臻

Jessica陳苡臻新相大騷香肩玉背 連登仔大讚:好正!(有圖)

流行娛樂

廣告

YouTube頻道「試當真」成員Jessica陳苡臻一直都相當受歡迎,與老闆游學修拍拖之後,其戀愛生活都備受關注。Ca姐近日就藉著踏入春天,在IG上大派福利,騷出誘人香肩以及玉背,令唔少網民都大讚Ca姐身材正!

Jessica陳苡臻新相大騷玉背 連登仔大讚:好正!

Jessica陳苡臻在昨日(3月13日)於IG上大派福利,穿上平肩白色上衣以及卡奇式工裝褲,再配上高跟涼鞋,瞬間充滿型格感覺。不過最值得留意的便是穿著平肩上衣的Ca姐,大曬白滑玉背以及香肩,睇嚟平時Ca姐都保養得宜,沒有任何暗粒以及斑點等等。

Jessica陳苡臻
(圖片來源:[email protected]
Jessica陳苡臻
(圖片來源:[email protected]

網民Like爆:「ITZY第六人」

是次Jessica是為了參與韓國人氣女團ITZY在香港舉行的演唱會。早前ITZY到達香港並參與「小CK」CHARLES & KEITH的活動時,在銅鑼灣引起騷動並吸引大批Fans圍觀,可見其人氣相當之高。有網民就話Ca姐呢一身的打扮,可以直接加入ITZY成為「ITZY第六人」。

Jessica陳苡臻
(圖片來源:[email protected]
Jessica陳苡臻
(圖片來源:[email protected]

重溫Ca姐脹爆成網上熱話

網民對陳苡臻Ca姐的脹爆引起激烈討論,「脹咗好多」、「食咗咩藥咁脹?」、「游學修喺NFT賺幾千萬,條女咪食好住好,肥到走樣囉」、「嘩,以為依家嘅杜如風」、「眼肚又大又肥成咁搞乜?」、「肥咗上圍又無加碼?」、「連個鼻都變大咗,咁似人陀仔走樣」、「嘩,睇片現真章,平時啲執得好辛苦下」、「27歲就劣化」、「喺北角撞到佢,塊面成塊光酥餅咁」。

Jessica陳苡臻 陳苡臻 驚現雙下巴
驚現雙下巴(圖片來源:試當真影片截圖)
Jessica陳苡臻 陳苡臻 多角度睇都係好脹爆!
多角度睇都係好脹爆!(圖片來源:試當真影片截圖)
Jessica陳苡臻 陳苡臻 同岑珈其玩game
同岑珈其玩game(圖片來源:試當真影片截圖)
Jessica陳苡臻 陳苡臻 成塊臉圓碌碌!
成塊臉圓碌碌!(圖片來源:試當真影片截圖)
Jessica陳苡臻 陳苡臻 已經打左燈變細塊臉,可惜卻現黑眼圈
已經打左燈變細塊臉,可惜卻現黑眼圈(圖片來源:試當真影片截圖)
Jessica陳苡臻 陳苡臻 片中現真面目,塊臉又圓又方!
片中現真面目,塊臉又圓又方!(圖片來源:試當真影片截圖)

自己的相自己執 真人與相片不符

「因為染咗髮出咗事?」、「前男友原來甩難」、「其實鄰家女孩先襯佢,不過負評令佢都返唔返去以前啦」、「以前扮純兔,原來係咁嘅,相由心生」、「MK妹係易殘啲」、「佢唔扮鬼妹染呢個髮色,可能無咁顯老顯殘」、「都係睇番kayan9896人地高級好多」、「係咪諗住搵到游學修埋單,就hea左?」、「老闆娘睇住盤數同條佬咪得囉,顧唔切個樣」。

Jessica陳苡臻 陳苡臻 再睇睇佢自己貼的相,明顯經過大執相!
再睇睇佢自己貼的相,明顯經過大執相!(圖片來源:FB@陳苡臻Ca姐)
Jessica陳苡臻 陳苡臻 自己貼的相變回小顏!
自己貼的相變回小顏!(圖片來源:試當真影片截圖)
Jessica陳苡臻 陳苡臻 Ca姐之前開直播現鬚根!
Ca姐之前開直播被批現鬚根!不過佢就解釋係陰影問題(圖片來源:IG@陳苡臻)

試當真view數得番2萬?

YouTube頻道《試當真》2020年開始運作,有逾四十萬追蹤。不過過去半年成為惹火channel,有網民發現近月《試當真》新片view數大跌,更指跌至…詳情請看

試當真NFT事件?

網民狠批《試當真》忘卻初心,大不如前,首先早前《試當真》忽然宣布推出NFT產品,引起大量網民負評,之後游學修就上「混血肥仔」的節目回應時件

圖片來源:[email protected]

YOU MAY ALSO LIKE ...