193

[email protected]網上節目爆喊負面批評非真正原因?!傳與緋聞女友Dee姐不歡而散

流行娛樂

廣告

ERROR成員193(郭嘉駿)早前與隊友Dee哥(何啟華)一同接受網上節目訪問,期間被觸及痛處,當場爆喊,要Dee哥反過來安慰,但近日卻有消息傳出,193之所以爆喊並非因為壓力爆煲,而是與緋聞女友陳海寧(Isabella,Dee姐)分手。

撰文:HM|圖片來源:193IG、陳海寧IG、[email protected]截圖

193戒睇網上評論

ERROR成員193(郭嘉駿)早前與隊友Dee哥(何啟華)一同接受網上節目訪問,期間193指自己已戒睇網上評論,以免自己不開心,後來看到自己在《全民造星》時的片段,193突然收起笑容:「又播呢啲片?仆街喇﹗」跟住一面睇一面流淚,Natalie問193眼淚為誰而流? 193就話:「每次聽呢首歌《我的快樂時代》就提醒自己,迷失嘅時都會聽呢首歌﹗」

193翻看《全民造星》時唱《我的快樂時代》時,即場爆喊﹗
193翻看《全民造星》時唱《我的快樂時代》時,即場爆喊﹗(圖片來源:[email protected]截圖)
193話迷失時會聽呢首歌去鼓勵自己,愈講愈激動﹗
193話迷失時會聽呢首歌去鼓勵自己,愈講愈激動﹗(圖片來源:[email protected]截圖)

193崩潰喊爆:啲人話因為寸隔籬台先紅,完全抺煞付出嘅努力﹗

193講到呢度開始爆喊:「呢幾年…真係…好辛苦…唔易過,好辛苦,見到當初自己乜都唔識,做乜都被人批評,到依家我以為自己都…可以,回顧當初,依家已經係另一個我,唔係當初嘅我﹗好似最近我哋去紅館做嘉賓,覺得自己唱得唔錯,同以前唔同,但人哋一句說話抹煞所有付出嘅努力,人哋會話『你都係因為一句寸咗隔籬台就紅咗,佢哋抺煞咗我呢三年嚟嘅努力,繼續好多人話我唔識唱歌、唔識跳舞,都冇努力過』,所以我先唔想睇呢啲評論,因為我知自己裡面係點,所以我都想身邊嘅人唔好咁介意負評,唔好被影響到﹗」

193話「過得好辛苦,過得唔容易﹗」
193話呢幾年「過得好辛苦,過得唔容易﹗」(圖片來源:[email protected]截圖)

相關文章:

[email protected]教Dee哥面對負評 反被觸及痛處崩潰爆喊:我過得好辛苦!

193與Dee姐關係撲朔迷離

193與Dee姐曾多次傳出拍拖消息,關係撲朔迷離,但從二人的社交網上,卻看到不少蛛絲馬跡,如二人到同一餐廳內High Tea、戴情侶帽,而Dee姐有部份的相片更是從高處影下,讓人不禁懷疑;而在8月時的ViuTV《晚吹-有酒今晚吹》節目中,娟姐曾多次向Dee姐逼供,大問她是否與193秘密拍拖,Dee姐聽後即時強調二人只是朋友關係。

193
(圖片來源:ViuTV《晚吹-有酒今晚吹》節目)
193
(圖片來源:ViuTV《晚吹-有酒今晚吹》節目)

網傳193與Dee姐不歡而散 「再見不是朋友」

直至近日,網上傳出193在網上節目中爆喊的真正原因是與緋聞女友Dee姐分手,而且二人還鬧得不歡而散,據稱雙方都有向公司表明日後不要安排二人同場活動或節目,完全不想看到對方。

193
(圖片來源:陳海寧IG)
193
(圖片來源:陳海寧IG)
193
(圖片來源:193IG)

 

 

 

 

 

 

YOU MAY ALSO LIKE ...