渡邊直美 激減20kg

渡邊直美激減20kg!全新造型激咀型男相曝光(有圖)

流行娛樂

廣告

台日混血兒渡邊直美因豐滿的身型以及直率搞笑的形象為人熟悉,係日本知名度非常高的諧星之一。近日佢主演的音樂劇《髮膠明星夢》完成最後一場的演出,佢喺社交媒體放上新造型,驚爆暴瘦咗20kg,仲有啜爆小鮮肉相!

渡邊直美 激減20kg 渡邊直美於社交平台po出滑雪近照,分享自己喺阿爾卑斯山滑雪初體驗
渡邊直美於社交平台po出滑雪近照,分享自己喺阿爾卑斯山滑雪初體驗(圖片來源:ig@watanabenaomi703)

渡邊直美全新造型勁減20kg

近日渡邊直美於社交平台po出滑雪近照,只見佢換上一頭橙金色短髮,一改佢標誌性的丸子頭,分享佢喺阿爾卑斯山滑雪初體驗。照片可見,平日圓潤豐滿的渡邊直美竟然好似消瘦不少,原來渡邊直美透露因為演出音樂劇《髮膠明星夢》而需要不停跳舞,因此勁減20kg!

渡邊直美 激減20kg 渡邊直美新造型,換上一頭橙金色短髮,一改佢標誌性的丸子頭,好似消瘦不少
渡邊直美新造型,換上一頭橙金色短髮,一改佢標誌性的丸子頭,好似消瘦不少(圖片來源:ig@watanabenaomi703)

小鮮肉激咀親密相

除咗新造型之外,渡邊直美仲po同唔同外國型男的照片,仲有一張係被小鮮肉激咀的親密相,照片可見渡邊直美坐咗喺小鮮肉的大腿上,被對方緊緊攬住嚟啜,渡邊直美瞪大雙眼,但仍睇得出好開心,強忍笑意。而呢班型男,似乎係Model,個個都又有身材又型爆。

渡邊直美 激減20kg 被小鮮肉啜爆的相,照片可見渡邊直美表情暗爽
被小鮮肉啜爆的相,照片可見渡邊直美表情暗爽(圖片來源:ig@watanabenaomi703)
渡邊直美 激減20kg 另一位型男都非常靚仔!
另一位型男都非常靚仔!(圖片來源:ig@watanabenaomi703)
渡邊直美 激減20kg 同場加映渡邊直美細個的相,唔少人都大讚映渡邊直兒時好可愛
同場加映渡邊直美細個的相,唔少人都大讚映渡邊直兒時好可愛(圖片來源:ig@watanabenaomi703)

睇埋型男相:

常見問題

還有什麼明星及KOL的身材很好?

最近網民發現不少明星及KOL的身材很好,如嘉盈真空激凸照麗英泳衣照沈殷怡浸浴戲水片陳欣妍中門大開照梁凱寧火辣照Renee白滑玉背出浴照

將來還有什麼演唱會值得留意?

有不少歌手宣布舉辦演唱會,例如:黃妍五月天BLACKPINK澳門站林敏驄周杰倫COLLARTwins鄭秀文鄭欣宜許冠傑Backstreet Boys;喜歡K-pop的你亦有福了,ITZYNCT DREAM亦在香港開演唱會、Apink!小編為你整合了2023香港演唱會+搶飛攻略一覽,包含各演唱會優先購票日期、公開售票日期、門票價錢、座位表等,想搶飛粉絲必定要留意!

關鍵詞
渡邊直美
圖片來源:ig@watanabenaomi703、nic.kaufmann、iblamejordan

YOU MAY ALSO LIKE ...