洪永城

「花弗王」洪永城被長腿女友收服 回顧「多嘴城」黑歷史

流行娛樂

廣告

洪永城 同唐詩詠拍拖4年仍未能使他放棄整個森林,幸運地遇上模特兒出身的32歲長腿女友梁諾妍(Inez),去年底開始在油塘豪宅同居兼養狗。洪永城從未如此修心過,曾公開大讚Inez優點數兩個鐘都數唔晒,冇腳雀仔被女友三兩下手勢收服,Inez的開朗善良、獨立聰慧以及有感染力,令洪永城完全無力招架。

撰文、圖片:東方新地|編輯:Evita (原文刊於:東方新地

洪永城底花成障礙 女方父母釋除疑慮

洪永城與梁諾妍(Inez)拍拖兩年,這次的戀愛旅程令洪永城愛到跌入漩渦,甚至願意做老襯從此被困,相比起與唐詩詠拍拖的偷偷摸摸,洪永城與Inez愛得光明正大,Inez更有本事驅使洪永城永遠封盤,全因她是個百分百「最不可多得的女友」。

Inez自小是父母掌上明珠,家有一兄一弟的她雖然已年屆32歲,但全家人對她呵護備至,知道她與洪永城拍拖後,其父母曾擔心戀愛經驗淺的她會受傷,經過兩年的相處與了解,Inez的母親亦釋除疑慮開綠燈,知情者說:「Inez屋企人錫到佢燶,你知啦Tony個底咁花,拍拖初期Inez父母都好緊張,不過佢哋好快就見晒家長,Inez想屋企人自己去親身感受Tony係個乜嘢人,Tony亦以行動去證明自己對Inez嘅誠意。Inez媽咪覺得Tony唔係傳聞中咁差,最緊要係Inez拍拖呢兩年都係好開心,成日會同屋企人分享同男友嘅sweet嘢,未試過喊住返屋企,所以Inez媽咪好放心交個女畀Tony。」

洪永城性格大變事事以女友為先

受到疫情影響,Inez未能到外地參加全馬拉松賽,今年8月她參加了在香港舉行的倫敦虛擬跑,差點中暑又抽筋,洪永城唔止做司機,又負責遞水抹汗做補給,愛的鼓勵令女友捱到尾,最終以4:41:26完成賽事,之後洪永城當眾攬實Inez慶祝。

盡數花王「多嘴城」黑歷史

洪永城遇上Inez前個底認真花,與唐詩詠拍拖三年從未定性,多次被爆跟前度藕斷絲連,又跟拍檔黃翠如、蔡思貝、林夏薇等傳過緋聞,與蔡思貝相約外出做運動,女方擘晒髀拉筋一幕最出位,雖然唐詩詠每次都投以信任票,可惜謊言與原諒在二人之間不斷重演,最終分手收場。

洪永城扮大牌被稱「洪爺」 小花暗稱「多嘴城」

近年劇接劇的洪永城,拍親熱戲向對手加料其實早已傳遍電視城,不過小花怕事敢怒不敢言,亦令他有恃無恐,近期愈拍愈猖 狂,令小花拍親佢都提心吊膽。據知情者透露:「呢期佢咁多劇 開,已經當正自己係阿哥,改對白加戲已經係等閒事,對工作人員 態度亦好差,試過PA叫佢埋位,如果未齊人要佢等,佢會發脾氣,工作人員都稱呼佢「洪爺」,對啲女拍檔,連親熱戲都自己加插,搞到班女拍檔個個有冤無路訴,唔敢出聲,其實班幕後工作人員一早都睇唔過眼,小花喺背後仲叫Tony做『多嘴城』,所以今次朱朱挺身而出大快人心,希望佢日後檢點啲!

醜行事件爆煲,唔少受害小花背後力撐朱晨麗肯挺身爆鑊,可惜罪魁禍首洪永城,回應事件冇誠意道歉,表示自己加戲純為拍攝效果!更背後唱朱晨麗大口令他形象受損,二人在電視城近日已成貼錯門神!做錯事仲惡人先告狀,唔通「囂」字四個口,洪永城真係以為自己大晒,其實想保住良好形象,自我檢點最實際!

YOU MAY ALSO LIKE ...