陳嘉倩

網民狠批陳嘉倩主持奧運表現差似花瓶 杜汶澤踩多腳狠插

流行娛樂

廣告

各電視台由東京奧運開幕鬥到閉幕,其中ViuTV派出強尼、陳嘉倩、沈殷怡和陳安立坐陣,對戰無綫的人海戰術,結果由冇靚女做主打的開電視大勝。周日東京奧運閉幕,ViuTV有兩大人氣偶像組合MIRROR同ERROR直播室做布景板吸收視,網民睇得高興,但同時竟然不斷數落嘉倩BB在整個東京奧運的主持表現,更引來身在台灣的杜汶澤都要話陳嘉倩好作狀﹗

文:東方新地|圖:陳嘉倩IG、司徒夾帶facebook |編輯:Bonita 原文刊於:東方新地

東京奧運成為各台收視爭奪戰,近來口啤勝無綫的ViuTV派出陳嘉倩及沈殷怡拍檔Keyman、強尼及陳安立坐陣,以對撼無綫的大堆頭人海戰﹗無綫派到東京採訪的陳約臨及吳業坤先後因採訪香港運動員唔專業而備受批評﹗ViuTV原來都唔好得幾多,網民對陳嘉倩主持東京奧運最有意見,指她毫無建樹,又翻舊帳指她車品人品俱差,女神地位笈笈可危﹗

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
陳嘉倩主持ViuTV東京奧運,新聞主播出身的嘉倩BB卻被指主持不力﹗(圖片來源:陳嘉倩IG)

東京奧運|陳嘉倩又吸嬲

東京奧運周日(8) 閉幕,ViuTV派出MIRROR及ERROR坐陣,並邀請到香港羽毛球混雙組合謝影雪、陳俊文任嘉賓,令直播室好熱鬧,不過卻有網民對前新聞主播陳嘉倩好有意見,指她在十多天的東京奧運毫無作為,只懂賣笑資料搜集不足,直指她「一個奧運令她見底」,在網上引起熱議,再次吸嬲﹗

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
陳嘉倩在東京奧運閉幕當晚,在直播室自拍開心些牙,同時拍到後方的Anson [email protected]同保錡@ERROR。(圖片來源:陳嘉倩IG)

東京奧運閉幕上,司徒夾帶都是收看ViuTV,更將神陳嘉倩與坐在旁的保錡cap圖出post,並留言「彈開啦你﹗夠膽搶我陳小姐鏡,仲黐到咁埋,想死」點知網民卻留言:「最憎陳小姐」、「有佢即刻睇番TVB」、「東京奧運有碰碰車項目咩?」

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
網民留言(圖片來源:司徒夾帶facebook)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
網民留言(圖片來源:司徒夾帶facebook)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
網民留言(圖片來源:司徒夾帶facebook)

杜汶澤將合照裁走陳嘉倩:咁樣順眼好多﹗

連身在台灣的杜汶澤現身並裁走陳嘉倩只剩保錡並留言「咁順眼好多」繼而留言:「至少無咁作狀」之後杜汶澤再留言「陳嘉倩真係香港電視史上最作狀嘅女人。」火速近五百人畀like﹗

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
司徒夾帶出post留言叫保錡唔好黐女神陳嘉倩咁埋﹗點知卻引來一陣負評,網民紛紛留言狠批陳嘉倩﹗(圖片來源:司徒夾帶facebook)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
杜汶澤忍唔住開口指陳嘉倩好作狀﹗(圖片來源:司徒夾帶facebook)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
網民瘋狂tag杜汶澤表示認同﹗(圖片來源:司徒夾帶facebook)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
杜汶澤雖然人在台灣,但相當留意香港運動員在東京奧運的賽事﹗更將自己同空手道銅牌得主劉夢裳的相拼埋以示支持﹗(圖片來源:杜汶澤facebook)

網民負評狠批陳嘉倩

杜汶澤點名指陳嘉倩好作狀,更令陳嘉倩的負評不斷,網民一一數落陳嘉倩主持奧運表現差,更紛紛重提她主持ViuTV節目《學神出沒注意》中的驚人表現,令被封公路炸彈後的陳嘉倩,本來刻意滅少曝光,有望在東京奧運洗底,不過明顯無甚作用,女神地位似乎不保﹗

網民:陳嘉倩完全add唔到value畀個節目

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
網民留言(圖片來源:facebook截圖)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
(圖片來源:facebook截圖)

網民:寧願要七師傅

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
(圖片來源:facebook截圖)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
(圖片來源:facebook截圖)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
ViuTV搵陳嘉倩主持東京奧運,擺明想吸宅男粉絲﹗(圖片來源:陳嘉倩IG)

陳嘉倩分享感受惹負評

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
陳嘉倩之前出post指主持東京奧運開幕禮坐了三個鐘,卻惹起網民不滿,女神一言一語都好惹火﹗(圖片來源:陳嘉倩IG)

網民:咁講真係好無意義喎﹗

東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
(圖片來源:Facebook截圖)
東京奧運 嘉倩BB 陳嘉倩 杜汶澤
其實之前直播期間,陳安立電話突然響起,幸得Keyman執生笑住問:「呢個鈴聲係咪你校定睇呢場比賽呀﹗」雖然Keyman執生技巧被大讚,不過網民亦批評陳安立犯了最低級的錯誤﹗(圖片來源:陳嘉倩IG)

陳嘉倩被封公路炸彈 強尼:希望佢以後唔好再揸車﹗

《學神出沒注意》4月播出後,P牌仔陳嘉倩的駕車技術及態度被網民洗版鬧爆兼大數六宗罪。其中一集,ViuTV最強主持強尼被安排坐陳嘉倩車,強尼全程緊張睇實路面情況兼雙手捉緊兩旁,裝作輕鬆但身體最誠實,最後強尼出言相勸:「希望佢以後唔好再揸車﹗」道出馬路之友心聲﹗

學神出沒注意|強尼坐「公路炸彈」陳嘉倩車 全程緊張望實路面情況:希望佢以後唔好再揸車﹗
陳嘉倩開車技術差還要輸埋車品,被網民插到「掉粉」,陳嘉倩到各大討論區親自道歉圖平息風波﹗呢集安排人緣人氣俱佳的強尼傍實嘉倩BB出車。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

強尼陪陳嘉倩出車提醒安全至上

P牌仔陳嘉倩在《學神出沒注意》其中一集,節目組安排強尼陪嘉倩BB出車,由觀塘開車到屯門,強尼一直狀甚輕鬆,但未停過溫馨提示:「慢唔緊要﹗揸車最緊要安全﹗」陳嘉倩反駁:「Alex成日叫我開快啲㗎喎﹗」強尼耐心解釋:「Alex呢啲老手,已經忘記咗揸車嘅初心,就係最婜要安全﹗」

學神出沒注意|強尼坐「公路炸彈」陳嘉倩車 全程緊張望實路面情況:希望佢以後唔好再揸車﹗
陳嘉倩問強尼自己係咪要揸快啲?一臉緊張的強尼雙手捉緊兩旁勸阻,並連講了十次「唔好」。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

陳嘉倩開車期間,強尼表現輕鬆希望令司機陳嘉倩唔好緊張,不過強尼卻被自己的肢體動作出賣,全程強尼緊張望實窗外的路面情況,不停提醒嘉倩BB要小心,要安全至上,而強尼就算同陳嘉倩傾偈,但雙眼都是望到實路面情況,絕不鬆懈。

學神出沒注意|強尼坐「公路炸彈」陳嘉倩車 全程緊張望實路面情況:希望佢以後唔好再揸車﹗
強尼一邊氹嘉倩BB令對方心情輕鬆,同時間望到實路面情況,仲緊張過自己做司機。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

陳嘉倩想砵車 強尼大力勸阻

學神出沒注意|強尼坐「公路炸彈」陳嘉倩車 全程緊張望實路面情況:希望佢以後唔好再揸車﹗
(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

陳嘉倩對被後車司機響咹頗為不滿,即問強尼:「佢係咪砵我呀?咁我可唔可以砵番佢?」強尼即阻止:「千祈唔好﹗冤冤相報何時了?揸車至忌心浮氣躁﹗」陳嘉倩被網民大數其中一宗罪是駕駛常識欠奉,期間一度無知問強尼:「點解我唔可以cut線過對面?」強尼即話:「因為中間係有路𡒊﹗唔係你話想過就直接駛過去!」

陳嘉倩這次挑戰成功,安全到達屯門,強尼如釋重負笑言可以經營一門新生意,提供所有唔敢獨自開車的太太們陪出車服務,陳嘉倩即大讚強尼:「你真係好有鼓勵性,咁多次呢次揸得最好都係靠你﹗」強尼笑言可以時鐘計算為嘉倩BB服務,嘉倩BB笑問:「可唔可以收平啲?」點知強尼語重心長話:「希望佢以後唔好再揸車﹗」嘉倩BB即反眼話:「原來講咁多嘢,呢句先係重點﹗」其實強尼只係代表馬路之友講出心聲啫﹗

學神出沒注意|強尼坐「公路炸彈」陳嘉倩車 全程緊張望實路面情況:希望佢以後唔好再揸車﹗
強尼讚完一輪嘉倩BB開車開得不錯後,重點原來係叫佢以後唔好揸車,高招﹗(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

強尼要陳嘉倩學換車軚

強尼坐完陳嘉倩車仲有後續,不過今次唔使再坐嘉倩BB車,強尼明顯輕鬆,更要嘉倩BB學換車軚,嘉倩BB在強尼威迫下,唯有順從,踎地又搞到雙手黑晒都唔敢出半句聲,強尼果然有辦法﹗

強尼要陳嘉倩學換車軚,陳嘉倩咬唇一臉驚訝,不過強尼不為所動,硬要佢落手落腳去做。
強尼要陳嘉倩學換車軚,陳嘉倩咬唇一臉驚訝,不過強尼不為所動,硬要佢落手落腳去做。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩 嘉倩跪地學換車軚。
嘉倩跪地學換車軚。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩 強尼望實,冇得偷雞。
強尼望實,冇得偷雞。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
強尼監督陳嘉倩換車軚。
強尼監督陳嘉倩換車軚。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

P牌陳嘉倩被網民冠「公路炸彈」兼狠批六宗罪

陳嘉倩近日在ViuTV真人騷《學神出沒注意》接受駕駛大挑戰,成功考獲車牌半年的陳嘉倩不諱言實際行車經驗僅三次,《學神出沒注意》安排她接連串大考驗,包括荃灣駛去屯門、深水灣赤柱遊車河、戶外戶內泊車,期間險象環生,不但在停車場內撞欄、彎路險撞巴士、在公路左搖右擺等,最後不但要搵師傅補鐘,更被網民洗版鬧爆「公路炸彈」,大數陳嘉倩六大宗罪,包括態度差、無行車常識等,更呼籲吊銷其牌照﹗

陳嘉倩在《學神出沒注意》接受駕駛大考驗前信心滿滿,揚言希望盡快甩走P牌。
陳嘉倩在《學神出沒注意》接受駕駛大考驗前信心滿滿,揚言希望盡快甩走P牌。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

《學神出沒注意》陳嘉倩被插公路炸彈險象環生

陳嘉倩在節目《學神出沒注意》中透露取得駕駛牌照後,只揸過三次車,而且未曾上過公路,絕對是初哥,在節目中嘉倩BB接受多個大考驗,包括由荃灣到屯門、港島多彎路的山路遊車河,以及在戶外及在停車場泊車,行車經驗尚淺的嘉倩BB,期間險象環生,發生不少驚險事件,睇到網民又驚又嬲 ,節目出街後成功吸嬲,洗版留言鬧爆嘉倩BB罔顧道路安全,揸車態度好有問題﹗

陳嘉倩一開始便將水潑及指揮燈掣搞錯。
陳嘉倩一開始便將水潑及指揮燈掣搞錯。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

第一宗罪:公路上左搖右擺

嘉倩BB接受第一個考驗是由荃灣到屯門,並安排了專業駕駛拍檔Alex在旁指導,Alex一上車問嘉倩BB的基本常識,嘉倩BB自信爆棚答:「梗係識﹗」點知指揮燈掣卻錯開了水潑。正式道路測試,上到公路,Alex不斷提醒,但嘉倩BB還是左搖右擺,更妙問:「上咗公路喇?」駕駛常識欠奉。

陳嘉倩一直認叻指朋友坐過佢車都讚夠安全及穩陣,她表示行車經驗只有三次,今次是首次上公路。
陳嘉倩一直認叻指朋友坐過佢車都讚夠安全及穩陣,她表示行車經驗只有三次,今次是首次上公路。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩在公路上不是偏右便是偏左,Alex不斷提醒嘉倩BB仍然唔知自己錯乜。
陳嘉倩在公路上不是偏右便是偏左,Alex不斷提醒嘉倩BB仍然唔知自己錯乜。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

第二宗罪:行車態度差唔聽指令

陳嘉倩在公路上的車速一直維持時速三十多,嘉倩BB還一臉得意問:「點解啲車不停都回頭望嘅?」坐後座的同事笑指因為見到靚女,嘉倩BB天真嬌開心笑了出來,Alex更正指她車速太慢,嘉倩BB唔服氣:「吓?慢,我開到七十喇喎﹗」Alex指她只有一下試過七十時速,嘉倩BB即晦氣話:「咁我加速囉﹗我要加油囉﹗」又不自量力指好想試吓爬人車頭﹗

陳嘉倩 網民講出重點,指過頭車的司機只是因為嘉倩BB揸車揸到出晒線,又左搖右擺,才回頭怒睥,絕對非望靚女﹗
網民講出重點,指過頭車的司機只是因為嘉倩BB揸車揸到出晒線,又左搖右擺,才回頭怒睥,絕對非望靚女﹗(圖片來源:Facebook截圖)

第三宗罪:唔專心搞到撞欄仲姓賴

嘉倩BB完成公路及戶外泊車考驗後,被安排到闊落的室內停車場泊車,陳嘉倩表現信心滿滿,Alex落車讓她獨力接受挑戰,但Alex不放心一直在旁跟車睇實,嘉倩BB見Alex一直跟住自己㗎車,忘形興奮大叫:「嘩Alex追星呀,嘩瘋狂粉絲追星呀﹗」事後撞欄仍然唔知錯更怪責節目組安排這個考驗。

見到Alex追車,陳嘉倩好興奮不停大叫「追星呀﹗」
見到Alex追車,陳嘉倩好興奮不停大叫「追星呀﹗」(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

嘉倩BB只顧望住左面Alex追車,最後撞向右邊的鐵欄,闖禍後的陳嘉倩在車上一臉惘然:「咩事呀?做咩呀?乜事呀?冇事㗎麻﹗」Alex及工作人員好頭痛,唯獨嘉倩BB還抵賴指睇唔到右邊欄杆,是因望住Alex追車。

陳嘉倩 完全無睇路面情況,轉頭撞欄。
完全無睇路面情況,轉頭撞欄。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
Alex問佢:「你睇唔到右邊個欄杆?」陳嘉倩聲大大答:「見唔到喎﹗」
Alex問佢:「你睇唔到右邊個欄杆?」陳嘉倩聲大大答:「見唔到喎﹗」(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩撞車後完全無落車睇睇發生咩事﹗
陳嘉倩撞車後完全無落車睇睇發生咩事﹗(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
網民鬧爆陳嘉倩得個賴字。
網民鬧爆陳嘉倩得個賴字。(圖片來源:Facebook截圖)

第四宗罪:補鐘只顧電師傅

學神出沒注意|陳嘉倩P牌接受大挑戰如「公路炸彈」 網民狠批六宗罪
(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)

陳嘉倩最後被安排搵教車師傅補鐘,一見師傅即拉住人隻手問師傅有冇信心「我得得唔得?」然後又九唔搭八話:「師傅,我專登著條短裙嚟﹗」師傅答:「呢樣冇乜幫助﹗」師傅先在駕駛學院內熱身並示意在需要時會使用他的手掣協助,問嘉倩BB會否介意?嘉倩BB:「我諗用唔到吓話?」師傅解釋在場外才有機會用到,嘉倩BB還不服氣:「場外都唔想用到啦﹗」

嘉倩BB對住師傅話:「我今日專登著咗條短裙嚟﹗」搞到師傅一頭霧水答:「呢樣對改善駕駛技巧冇乜幫助﹗」

陳嘉倩 在紅燈停車時,嘉倩BB一直翹手,師傅即驚訝問:「你做乜翹手呀?任何時候都要揸住軚盤。」
在紅燈停車時,嘉倩BB一直翹手,師傅即驚訝問:「你做乜翹手呀?任何時候都要揸住軚盤。」(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
網民不滿陳嘉倩對師傅表示自己著短裙。
網民不滿陳嘉倩對師傅表示自己著短裙。(圖片來源:Facebook截圖)

第五宗罪:不滿要讓車龍

陳嘉倩補鐘後,再接受Alex的挑戰,今次到多彎路的淺水灣、深水灣、赤柱遊車河,陳嘉倩一上司機位再次自信爆棚,駛到迴旋處並冇留意路面情況直接駛出去,當場被Alex指:「家庭觀眾唔好學,呢啲係老司機先敢咁做﹗大家千祈唔好學,係錯誤示範﹗」陳嘉倩反駁自己唔知道﹗期間由於行車太慢形成後面一大條車龍,Alex請嘉倩BB先到避車處,先讓車龍超前,嘉倩BB最初話:「我唔會望㗎﹗」其後Alex堅持她先到避車處,她寸嘴反問:「咁其實一條龍冇咗,都有另一條龍㗎啦﹗」似不滿要讓車龍﹗

陳嘉倩對於要到避車處讓車龍先過持不同意見﹗Alex解釋唔想她被後面車龍司機咒罵,才請她讓車。
陳嘉倩對於要到避車處讓車龍先過持不同意見﹗Alex解釋唔想她被後面車龍司機咒罵,才請她讓車。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩 Alex為了鼓勵嘉倩BB,親餵對方食朱古力,嘉倩BB笑晒口大叫:「我充滿力量喇﹗」
Alex為了鼓勵嘉倩BB,親餵對方食朱古力,嘉倩BB笑晒口大叫:「我充滿力量喇﹗」(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
網民直指陳嘉倩自私,唔想讓車龍。
網民直指陳嘉倩自私,唔想讓車龍。(圖片來源:Facebook截圖)
陳嘉倩 指她是馬路炸彈。
指她是馬路炸彈。(圖片來源:Facebook截圖)

第六宗:險撞巴士仲唔知衰

Alex不停提點嘉倩BB之外,為了令她心情輕鬆親自餵她食朱古力,嘉倩BB立即分心大叫:「我充滿力量﹗」就在這時由於駛得太接近對面迎面的車輛,對面的巴士瘋狂響咹,嚇得Alex出手為嘉倩BB扭軚,並不停大叫「嚇死寶寶」,嘉倩BB反問:「冇事㗎嘛?我見後面三個電單車停咗喺度望,不過冇事㗎呵?」扮無辜想過骨!

陳嘉倩差點撞向對面線的巴士,Alex出手扭軚。
陳嘉倩差點撞向對面線的巴士,Alex出手扭軚。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩 差點發生意外,真係好危險。
差點發生意外,真係好危險。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩 Alex好緊張,嘉倩BB仍然輕輕鬆鬆鄧梓峰,寫個服字畀佢﹗
Alex好緊張,嘉倩BB仍然輕輕鬆鬆鄧梓峰,寫個服字畀佢﹗(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
陳嘉倩 網民指睇電視睇到驚心動魄。
網民指睇電視睇到驚心動魄。(圖片來源:Facebook截圖)
陳嘉倩唔知衰,唔覺得自己揸車有錯,更怪責節目組的安排她接受挑戰。
陳嘉倩唔知衰,唔覺得自己揸車有錯,更怪責節目組的工作人員安排她接受挑戰。(圖片來源:《學神出沒注意》截圖)
網民直斥陳嘉倩唔知自己錯,態度又差,不虛心還寸寸貢。
網民直斥陳嘉倩唔知自己錯,態度又差,不虛心還寸寸貢。(圖片來源:Facebook 截圖)

陳嘉倩事後認衰

被網民大數六宗罪後,陳嘉倩亦唔敢與網民為敵,在IG即時動態回覆討論區對她的指摘,認低威指「揸二、三次車就出石澳真係好驚,仲要拍攝宜金人竹女火要揸好多個鐘,你叫我依家再揸出去都唔敢」 之後多謝節目組及師傅Alex等。

陳嘉倩cap低討論區對她駕車的指控,當中網民留言有不少粗口,嘉倩BB於IG即時動態回覆,終於跪低認衰。
陳嘉倩cap低討論區對她駕車的指控,當中網民留言有不少粗口,嘉倩BB於IG即時動態回覆,終於跪低認衰。(圖片來源:嘉倩IG)
陳嘉倩 嘉倩BB現身認衰,獲網民讚勇氣可嘉,但仍有不少網民唔收貨,繼續畀嬲。
嘉倩BB現身認衰,獲網民讚勇氣可嘉,但仍有不少網民唔收貨,繼續畀嬲。(圖片來源:陳嘉倩IG)

踩入各討論區親回:「以後會更加謹慎」

事件經過大半日發酵,負評愈來愈多,陳嘉倩留意各大討論區網民對她的指控,不但在IG即時動態回覆,更現身親自認衰。

陳嘉倩 嘉倩BB㺺身認衰,有網民畀like,亦有網民仍然不滿,更追問她如何成功考獲車牌。
嘉倩BB現身認衰,有網民畀like,亦有網民仍然不滿,更追問她如何成功考獲駕駛執照。(圖片來源:陳嘉倩IG)
陳嘉倩再虛心回覆網民的問題,同時話會「好好檢討」。
陳嘉倩再虛心回覆網民的問題,同時話會「好好檢討」。(圖片來源:陳嘉倩IG)
陳嘉倩 仍有網民不滿,更直斥她的車牌是「姣返嚟」。
仍有網民不滿,更直斥她的駕照是「姣返嚟」。(圖片來源:陳嘉倩IG)

被網民質疑駕照「姣返嚟」 陳嘉倩回應「可能天資有限」

陳嘉倩再親自回覆該網民指她車牌「姣返嚟」,直指自己「天資有限」。
陳嘉倩再親自回覆該網民指她駕照「姣返嚟」,直指自己「天資有限」。(圖片來源:陳嘉倩IG)
陳嘉倩到各大討論區親自回覆網民對她的指摘,挽回不少分數。
陳嘉倩到各大討論區親自回覆網民對她的指摘,挽回不少分數。(圖片來源:陳嘉倩IG)

嘉倩BB認錯:「以後會更加謹慎」

陳嘉倩選擇性回覆網民的留言。
陳嘉倩選擇性回覆網民的留言。(圖片來源:陳嘉倩IG)
陳嘉倩回覆網民留言。
陳嘉倩回覆網民留言。(圖片來源:陳嘉倩IG)

虛心回覆:「會認真檢討駕駛技術同心態」

陳嘉倩 嘉倩BB現身回覆,有人轉軚畀番like,都有人唔收貨。
嘉倩BB現身回覆,有人轉軚畀番like,都有人唔收貨。(圖片來源:陳嘉倩IG)

「𠝹波安全帶」騷quali

陳嘉倩早前喺IG上載2張配帶「𠝹波安全帶」嘅相片騷quali,原來當日正在拍攝ViuTV真人騷《學神出沒注意》。

陳嘉倩日前喺IG上載配帶「𠝹波安全帶」嘅相。
陳嘉倩之前喺IG上載配帶「𠝹波安全帶」相。(圖片來源:陳嘉倩IG)
陳嘉倩配帶嘅「𠝹波安全帶」,成功將身材表露無遺,不過可能安全帶太緊搞到個Bra出現「走位」情況。
陳嘉倩配帶嘅「𠝹波安全帶」,成功將身材表露無遺,不過可能安全帶太緊,搞到個Bra出現「走位」情況。(圖片來源:陳嘉倩IG)

YOU MAY ALSO LIKE ...