方媛

34歲方媛生完2個身材仲勁火辣 著透視泳衣都0走樣!

流行娛樂

廣告

天王嫂方媛(Moka)為郭富城誕下兩名女兒,長女Chantelle和幼女Charlotte。生完2個的方媛身份仲keep得好好,大放火辣照一樣無問題,同以前𡃁模比起0走樣。身為兩女之母的方媛仲同大家激罕分享湊女日常!

天王嫂方媛與郭富城結婚5年,育有兩女。
天王嫂方媛與郭富城結婚5年,育有兩女。(圖片來源:IG@mokafy)

方媛激罕分享湊女日常 享受天倫之樂

方媛日前在IG激罕分享湊女日常,帶囡囡到動植物公園遊玩,又到泰國餐廳食晚飯,享受天倫之樂。照片中方媛背影火辣,纖細長腿加上S腰線如少女無異,引來網民留言:「好瘦啊,腿也好長」、「生咗兩個小朋友仲可以咁靚」、「孩子都長大了,媽咪還是這麼辣,跟少女一樣」。

方媛罕有地分享湊女日常,淨係睇背影都見到佢非常fit,完全睇唔出係兩女之母。
方媛罕有地分享湊女日常,淨係睇背影都見到佢非常fit,完全睇唔出係兩女之母。(圖片來源:[email protected]
方媛帶囡囡去動植物公園遊玩。
方媛帶囡囡去動植物公園遊玩。(圖片來源:[email protected]
方媛自拍充滿少女味。
方媛自拍充滿少女味。(圖片來源:IG@mokafy)

方媛辣媽身材0走樣

方媛身材火辣,線條緊緻無多餘贅肉兼有馬甲線,保持身材的不二法門就是堅持運動。所以她經常到健身室跳舞、瑜珈,兼夾做埋HIIT(高強度間歇訓練)全方位燒脂。

方媛生完兩位小朋友之後身材一樣火辣。
方媛生完兩位小朋友之後身材一樣火辣。(圖片來源:[email protected]
方媛生完兩位小朋友之後仲keep到馬甲線,睇嚟下咗多苦功。
方媛生完兩位小朋友之後仲keep到馬甲線,睇嚟下咗多苦功。(圖片來源:[email protected]
方媛勤做運動keep住好身材。
方媛勤做運動keep住好身材。(圖片來源:圖片來源:[email protected]
方媛 要有好身材就唔懶得。
要有好身材就唔懶得。(圖片來源:[email protected]
方媛連HIIT都做埋。
方媛連HIIT都做埋。(圖片來源:[email protected]
方媛
(圖片來源:[email protected]
方媛
(圖片來源:[email protected]

重溫疑似重P圖惹網民爭議

方媛成個人Upgrade晒,出入上流社會高級場所,亦有國際時裝品牌搵她影相做代言,周身名牌變身闊太。以往她在小紅書上載了多張靚相,照片中的方媛身穿粉紅色的Tube Dress,背景是中環的匯豐銀行總行,只見方媛全身的個人照影到9頭身超模一樣,兩張躺在沙發上的照片,不知是P圖過度還是低炒角度問題,身高約1.6米的她,睇落腿長竟然有1.5米,真係好震撼!

方媛穿上一條粉紅色的Tube Dress,大晒白滑美腿,不過就有眼利網民話佢P圖對腳好大。
方媛以往曾經P圖太重手惹網民懷疑身高。(圖片來源:方嫂小紅書)

回顧「元祖版」方媛冇P圖真身

今時今日的方媛,生咗兩個女依然保養得宜,被指身材和樣貌都沒有太大改變,更看不出已經34歲,不過當年方媛未識城城仍是𡃁模時,曾為本刊拍下一輯靚相,其身材與樣貌同現在都判若兩人喎!方媛未經P圖的真身,有圖有真相。

當年廿歲出頭的方媛,身形比較豐滿。
當年廿歲出頭的方媛,身形比較豐滿。(圖片來源:東方新地)
方媛 當年仲未有長腿。
當年仲未有長腿。(圖片來源:東方新地)

撰文:東方新地圖片來源:[email protected],東方新地

YOU MAY ALSO LIKE ...