吳若希

30歲吳若希北上即背住老公調戲健身教練 失晒魂語無倫次

流行娛樂

廣告

吳若希(Jinny)為結婚生B放棄了不少上位黃金機會,而最近因為《聲生不息》中楊丞琳翻唱她的名曲《越難越愛》,令首歌再次翻Hit!佢除咗即刻ig大玩合唱之外,仲帶挈佢北上搵真銀,與陳展鵬合作拍劇新《香港人在北京》做女一,吳若希即拋夫棄仔女離港至少3個幾月。近日佢不忘經營自己的YouTube頻道,上載一段公然「調戲」健身教練的影片!

吳若希 吳若希拍片分享自己做gym心得,見到靚仔教練佢即刻心心眼。
吳若希拍片分享自己做gym心得,見到靚仔教練佢即刻心心眼。(圖片來源:YouTube@Jinny Ng 吳若希)

吳若希公然拍片「調戲」大隻健身教練

30歲吳若希已誕下兩名仔女,不過她沒有停下演藝事業發展,積極運動修身應付幕前演出。日前她上載一段影片分享自己常去的健身室,途中她的靚仔教練Andy亂入,吳若希即刻心心眼變返少女傻笑,仲不時大讚對方靚仔。吳若希大讚對方好「打耳」(得意),而且對眼好靚,仲話要效法「威威豬」,幫佢成立fans club。

吳若希 吳若希大讚教練Andy靚仔,不停派心心。
吳若希大讚教練Andy靚仔,不停派心心。(圖片來源:YouTube@Jinny Ng 吳若希)
吳若希 吳若希變咗迷妹。
吳若希變咗迷妹。(圖片來源:YouTube@Jinny Ng 吳若希)

吳若希興奮過度 埸面尷尬

吳若希見到靚仔教練失晒魂,邀請對方入鏡拍片之餘,更查家宅問對方住邊。教練大方回應自己住南區,笑言海洋公園是自己的後花園,興奮的吳若希神回應:「我成日都入去你後花園!」此話一出令現場氣氛尷尬,她即刻打圓場:「點解呢句說話好似怪怪地……」

吳若希 吳若希見到靚仔教練就失晒魂,仲話:「我成日入去你後花園。」
吳若希見到靚仔教練就失晒魂,仲話:「我成日入去你後花園。」(圖片來源:YouTube@Jinny Ng 吳若希)
吳若希 吳若希真係好興奮唔係扮。
吳若希真係好興奮唔係扮。(圖片來源:YouTube@Jinny Ng 吳若希)
吳若希 吳若希靚仔教練全相。
吳若希靚仔教練全相。(圖片來源:[email protected]_andy)
吳若希 吳若希話要幫教練Andy開fans club,大家撐唔撐呢?
吳若希話要幫教練Andy開fans club,大家撐唔撐呢?(圖片來源:[email protected]_andy)
吳若希 網民都忍唔住出聲。
網民都忍唔住出聲。(圖片來源:網頁截圖)
吳若希 教練又真係幾charm嘅。
教練又真係幾charm嘅。(圖片來源:網頁截圖)
吳若希 吳若希話自己好正經冇調戲教練。
吳若希話自己好正經冇調戲教練。(圖片來源:網頁截圖)

吳若希趁青春留倩影

吳若希積極修身應付幕前演出,不過原來佢都想趁青春留倩影。她在IG分享自己好多時想試影性感相但會怕尷尬,她慶幸找到全女班製作團隊,大家有互相自然很多。吳若希將來可能會在社交平台分享更多靚相,實行做靚媽。

吳若希 吳若希近期在IG分享靚相,表示自己慶幸搵到全女班團隊影性感相。
吳若希近期在IG分享靚相,表示自己慶幸搵到全女班團隊影性感相。(圖片來源:[email protected]

關鍵詞
吳若希
撰文:東方新地圖片來源:YouTube@Jinny Ng 吳若希、[email protected][email protected]_andy資料或影片來源:YouTube@Jinny Ng 吳若希

YOU MAY ALSO LIKE ...