向佐

向佐出軌N次更新|與郭碧婷根本未結婚?解釋被斥荒謬

流行娛樂

廣告

向佐早前爆出疑似婚後出軌,被內地的記者影到約美女去男方婚房約會,事後澄清只係工作上的合作,因為向佐準備拍新電影。一波未完一波又起,向佐再次被網民爆出軌N次,仲同女網紅玩大膽視頻,就連埋聊天紀錄都爆埋出嚟!對於此事夫婦2人一直未有回應,只有向太護子否認,結果今日再爆出驚人消息,指2人根本從未結婚?!睇返向太點解釋!

向佐
(圖片來源:weibo@向佐JackyHeung)

結婚證書上一直只有向佐的簽名

對於爆出向佐疑似婚後N次出軌的消息,2人一直深潛未有回應,只有2人的父母出頭否認護航。今日再有爆出2人從未註冊結婚的驚人消息,據內媒報導,有網民指向佐及郭碧婷到現今仲未領證、註冊,結婚證書上一直只有向佐的簽名,原因因為當時疫情問題,郭碧婷嚟唔到香港,更指出現時證書已作廢。

向佐
(圖片來源:[email protected]野生炸姐 )

向太:香港擺咗喜酒就係夫妻啦!

向太於2020年曾作解釋,大講香港政府只要擺咗喜酒就係算正式夫妻的言論,指夫婦2人因工作太忙的關係,所以先未能領證,叫大家只要祝福2人就可以了。

向佐
(圖片來源:weibo@向太Tiffany陳嵐)
向佐
(圖片來源:weibo@向佐JackyHeung)

重溫網民爆料向佐老婆懷2胎期間疑似出軌

向佐與郭碧婷婚後一直都非常恩愛,經常於社交平台放閃,5月時仲公布自己有了第2個孩子,非常開心,仲話想盡快見到老婆!怎料,就爆出喺老婆懷第2胎期間,就爆出疑似帶美女返婚房約會。雖然事件算係告一段落,但突然彈出一位網民喺微博爆料,指向佐婚後N次出軌,時間係2021年8月,仲po出與美女玩視頻的照片,仲有要kol搵佢的聊天紀錄「寶,向佐要我去找他,他來上海了」被問到識咗幾耐時網紅就話「很久了,不過我不想去了,他結婚又有小孩了,以前的就讓他過去吧」!

向佐 婚後 內地網民爆料
內地網民爆料(圖片來源:[email protected]搜狐娛樂)
向佐 婚後 指同無著衫美女玩視頻聊天
指同無著衫美女玩視頻聊天(圖片來源:[email protected]搜狐娛樂 影片截圖)

常見問題

向佐疑似婚後出軌?

向佐早前爆出疑似婚後出軌,被內地的記者影到約美女去男方婚房約會,事後澄清只係…詳情請看

2人根本未結婚?

向太於2020年曾作解釋,大講香港政府只要係詳情請看

圖片來源:[email protected]野生炸姐,[email protected]搜狐娛樂 影片截圖,weibo@向太Tiffany陳嵐,

YOU MAY ALSO LIKE ...