中大Email

中大Email黃于喬萬聖節野外露出(多圖) 當街玩生理反應

流行娛樂

廣告

人稱「中大Email」的Emilia Wong黃于喬,今年27歲,一向推崇「女權主義」及「身體自主」,自從摵甩一堆肉肉後,似乎越來越索,日前以大膽萬聖節裝束出籠,在社交平台寫明「露三點」,心口仲俾人狂啜,最怕你睇唔到!

蘇民峰12生肖整體運程2023

自相矛盾 瘦身成功

「中大Email」Emilia是位女權主義者,讀香港中文大學法律系出身,最出位事件簿莫過於在2020年,與另一名KOL「摵時潘」合謀欺負一名男性 ,當時因為「摵時潘」在社交媒體受到滋擾,被出言侮辱,於是兩女夾埋約對方到酒店,要對方舔鞋底,影片在網上瘋傳,當時更要報警收場。一直以「身體自主」掛嘴唇邊,以往肉肉身形都唔怕晒,但去年開始做運動收身,弗了唔少,腰幼咗但上圍唔見縮水,大部份網民大讚她「索咗好多」,不過亦有網民指Emilia原先力撐「身體自主」,覺得唔瘦唔等於唔靚,但結果積極減肥,自相矛盾。

中大Email
(圖片來源:[email protected]
中大Email
(圖片來源:[email protected]
中大Email Emilia曾經po出年前的肉肉照,真係好有肉地吓!
Emilia曾經po出年前的肉肉照,真係好有肉地吓!(圖片來源:[email protected]
中大Email 修身後弗到漏,索!
修身後弗到漏,索!(圖片來源:[email protected]
中大Email 仲po出唔少水著照同大家分享成果。
仲po出唔少水著照同大家分享成果。(圖片來源:[email protected]

賣相致富 有樓揸手

「中大Email」Emilia是位女權主義者,讀香港中文大學法律系出身,不過她甚有個人智慧,以特別途徑致富,一向愛好分享尺度大靚相,不如賣得唔好嘥,年前在Patreon開帳戶賣相,本來聲稱「真的沒打算賺錢,只想拍照分享給喜歡我的人看,算是癖好吧」,不過數月後聲稱一批大尺度相被流出,意外獲得宣傳效果,每日收到過百inbox要求加位,訂閱人數漸漸由40到萬人,Emilia仲話之後直接拋開包袱,賺了的第一桶錢開了性玩具店、補習社和投資,23歲買了一層樓俾自己做生日禮物!當時甚至有網民幫佢計埋條數,假設每月在Patreon賣相收20蚊美金,以7千用戶計,140,000美金,再回佣俾Patreon一半,都7萬美金(折算約56萬港元),賣相致富的確唔奇!

萬聖節任啜

適逢今日萬聖節,Emilia在weekend已急不及待出動,穿著印有男性腹肌print的鬆身背心仔出動,不過好穩陣以「孖bra」打底,大奶奶左右晃動,肉色阿婆矯形級胸圍一目了然,同對波一樣吸睛,她在社交平台寫道:「今年萬聖節大搞,初露三點,今年扮演『我想溝嘅大隻gym bro』台秀,網絡上成日睇到人揶揄,萬聖節只係女生穿得少布嘅藉口,借機扮演受傷的迷片女優,而唔係扮鬼怪,雖然都無講錯,但再諗多兩步,點解咁多人要襯節日先夠膽性感先,如果平時嘅風氣都自由啲、多啲尊重別人嘅衣萻選擇,可能啲slutty nurse就唔需要淨係趁住呢個時節先至出晒嚟。」繼續以大道理。

常見問題

中大Email有什麼出位事件?

「中大Email」Emilia是位女權主義者,讀香港中文大學法律系出身,最出位事件簿莫過於在…詳情請看

中大Email賣相致富?

「中大Email」甚有個人智慧,以特別途徑致富,一向愛好分享尺度大靚相,不如賣得唔好嘥,年前在…詳情請看

YOU MAY ALSO LIKE ...