【新蚊買物狂】Samsonite行李開倉激減3折狂掃 買齊大中細一SET都係$1800!

【新蚊買物狂】Samsonite行李開倉激減3折狂掃 買齊大中細一SET都係$1800!

相信鍾意去旅行嘅朋友,對「」都有著一定要求。好似美國經典人氣品牌「Samsonite」,多年來推出不同款式既耐用,又合乎人體工學及多功能性的行李喼,深受愛旅行嘅朋友歡迎。不過,Samsonite相對賣兩、三百的「無牌子」行李喼,價錢就未必人人能夠「即決」。想不到在踏入8月炎夏,Samsonite竟悄悄地劈價開倉,部分行李喼更激減至3折,真心抵!想買定個實用嘅靚喼8月或秋冬去旅行?咁就要快啲入手喇!

撰文:海月丨圖片:新Monday

Samsonite開倉激減3折狂掃

今次Samsonite開倉絕對是前所未有的減價,活動由7月30日起至8月3日,開倉貨品不只有Samsonite,就連旗下的American Tourister亦有!部分產品更低至3折,不入手真係對不起自己!雖然活動只限會員參與,不過所有人亦可即時在網上免費申請,所以不必擔心不能進場!

 

今次編輯部嚴選幾款「超值行李喼」畀大家,齊齊在旅遊旺季前趁平入手,如果唔係到旺季先買就無折架啦!場內亦有更多款式,想買平、靚、正行李喼就唔可以錯過!

SamsoniteSamsonite

American Tourister系列

YOU MAY ALSO LIKE ...