Supreme SS19明日開賣!即睇15大必入周邊小物!

Supreme SS19明日開賣!即睇15大必入周邊小物!

Supreme ss19 春夏季的各大單品經已釋岀預覽圖片,並將於2019年的2月21日先行在美國開售,繼而在兩天後亦即是2月23日登陸日本。新Monday繼續為大家緊貼開季的盛況,率先為大家搜羅本年度15大必入的周邊小物。各位在炒價到來前,不妨Bookmark定。

撰文:BAG | 圖片:Supremenewyork

即睇Supreme 春夏開季 15大必入周邊小物!

在周邊的系列中打頭陣的必定是與Pearl聯合岀品的Drum Set套裝,除此外春夏季繼續照顧喜愛互外活動的你,可摺合的導演椅、露營必備的吊床、潛水鏡與呼吸管套裝、水槍,就連藥水膠布都有!至於玩味之選,則有可拆晒supreme椅天que,及Hot Wheels模型車!今回又是令大家瘋狂的一季了!事不宜遲,睇圖啦咁多位!

1. Supreme x Pearl Session Studio Select Drum Set & Zildjian Cymbals

YOU MAY ALSO LIKE ...