【TGIF】港島SHISHA BAR Chill級地圖 又夠鐘去飲嘢啦喂!|新蚊TGIF|

【TGIF】港島SHISHA BAR Chill級地圖 又夠鐘去飲嘢啦喂!|新蚊TGIF|

上一轉先為大家介紹了不少九龍區的SHISHA BAR,亦有不少朋友要求照顧港島居民的需要,始終要過海Chill通宵的確頗不方便。所以今日《新Monday》的【TGIF】小隊繼續為大家整合港島SHISHA BAR Chill級地圖,集中介紹中環、灣仔等地的水煙好去處!各位Party Animal係時候再岀動!

撰文:BAG 圖片:各大Bar Instagram、網站

【TGIF】港島SHISHA BAR Chill級地圖 又夠鐘去飲嘢啦喂!

灣仔區

1. Ohana

灣仔區近會展一帶都有不少酒吧,但要供應SHISHA卻是少之有少。打頭陣為大家介紹的便是這間以夏威夷風為主題的Ohana。整個裝潢都以熱帶及夏威夷風為題,店內雖無提供小食,但則歡迎各位攜帶外賣。講返SHISHA,作為一間Hawaii Bar,必需要試試它的水果口味。特別為大家推薦”High-Me”口味。主味道為白色Gummy Bear,配合薄荷及Jagerbomb 酒底,大大提升上腦感覺!除此外菠蘿椰子味亦是另一必試口味。

YOU MAY ALSO LIKE ...