【2018世界盃 場邊新聞】日本妹票選世界遺產級靚仔球星 C朗都係排第二?

【2018世界盃 場邊新聞】日本妹票選世界遺產級靚仔球星 C朗都係排第二?

2018年世界盃在俄羅斯進行得如火如荼,今年賽事好睇在實力平均,強隊唔一定贏硬,非強隊一樣有出色表現!不過對於好多女士來說,唔明「越位」咪唔明囉,反正都係睇靚仔球星啫!日本雜誌《ViVi》早前舉行咗一個「世界遺產級靚仔球星」選舉,不過地上最強C朗都只得第二?

撰文:東方新地|圖片:Instagram、ViuTV、網上圖片|編輯:乖乖隆地洞@central(原文刊於東方新地

【世界盃】日本妹票選世界遺產級靚仔球星

11|基奧特(Olivier Giroud)

出生日期:1986年9月30日(31歳)

身高:192 cm

國籍:法國

位置:前鋒

法國型男基奧特擁有俊俏性感的樣貌、模特兒般的身材,令佢一直都係廣告商的寵兒。雖然基奧特被香港球迷戲稱為「銀河第一」(唱出嚟就會明白),但佢從英超球隊阿仙奴轉會到車路士持續交出好表現,試問呢個又好波,又靚仔的球星,女士們又點可以錯過呢?

YOU MAY ALSO LIKE ...