王敏德細女身材火辣 床照半裸相樣樣齊

王敏德細女身材火辣 床照半裸相樣樣齊

今年53歲嘅王敏德與名模太太馬慧詩,育有2女1男,其中兩個女兒王曼喜(Kayla)同王麗嘉(Irisa)都鍾意騷身材。而身材火辣嘅Irisa更經常衣著性感,不時就晒性感相,就連老竇都冇佢符~而Irisa啲相有時啲尺度都好大,又內衣,又半裸,噴血程度接近爆分!

撰文:東方新地|圖片來源:instagram:irisashannonmichaelwong_mw、新傳媒圖片庫

王敏德一家五口幸福家庭

王敏德與名模太太馬詩慧1992年結婚,至今已26年,二人一同育有一仔兩女,婚後生活亦甜蜜幸福,二人更一直恩愛如昔,令人羨慕。

王敏德兩公婆更會一齊出席活動。

王敏德細女大騷身材

當年,王敏德兩位活潑可愛嘅女,今天已經長大成人,其中細女王麗嘉(Irisa)身形高佻之餘,身材亦非常豐滿,又鍾意喺社交網站上大晒火熱性感相!

N

Irisa遺傳到父母嘅優良基因,身材好到更可以話係超越常人!佢仲鍾意喺IG分享自己的生活照,見到佢平日衣著打扮都十分之索!

Irisa也曾經回憶起以往父親對她們十分緊張,指有一次她為了去舞會而對父親說謊,又沒有接聽他的來電,父親十分生氣,回家後更將她的手機摔爛。

事後Irisa沒有因此而不開心,又指自己明白父親十分擔心她,處處為兩姊妹著想。

男友視角床照任人睇

Irisa嘅生活照上,仲夾雜咗唔少大尺度嘅相,當中就有只著住內衣嘅床照,有時啲相仲要係出自男友視角!

火辣泳衣放題

難得有一副好身材嘅Irisa就一於唔浪費自己天生嘅好body,一到炎熱嘅天氣就緊係要著番套比基尼、泳衣之類,再影番幾張相,睇住佢嘅惹火身材,真係令氣溫再升多幾度!

N

王敏德老婆Janet更指丈夫思想比她更傳統,總是「恨抱孫」,想感受成為爺爺或者公公的感覺;又指他其實十分「眼淺」,送女兒到美國讀書的那天就聽到他在電話中大哭,收到女兒寄來的信又會流淚。

N
N

雖然知道父親「火爆又眼淺」,又知道父親不太喜歡自己晒身材,但Irisa依然懶理,繼續晒不停。王敏德則只能對此表示這是年輕人的潮流,只要形象正面不過界就沒有問題。

N

王敏德細女影相無限尺度

除咗泳衣相夠晒火辣之外,Irisa仲有時會不經意咗露半球,仲試過半裸上身!

N

其實,Irisa一身小麥色肌膚,望落啲相都係帶住健康性感美!

N

雖然老竇就擔心個女衣著太性感會被人睇蝕,但其實啲相都感覺正面,同埋個女都大,有自己諗法,想著咩衫,老竇都未必理到咁多嘅~

女大女世界,拍得夠美就可以了!

N

YOU MAY ALSO LIKE ...