重溫必讀!《他來自江湖》懶人包

重溫必讀!《他來自江湖》懶人包

雖然神劇《大時代》播完,不過大家唔使失落,因為今晚有另1套神劇《他來自江湖》接力。正所謂「想要笑爆嘴,必搵何金水。」《他》劇絕對係星爺喺電視圈嘅巔峰之作﹕笑料之密、質素之高都可謂震古鑠今,睇30集嘅《他》劇,根本就等於睇咗30套星爺嘅電影一樣!

乜話?你已經唔記得晒?(還是你未睇過?)唔緊要,我哋精選咗劇裏面必睇細節位、金句同背後趣聞做咗個懶人包,溫習一次之後先再欣賞《他》劇,必定倍添樂趣!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There are 2 comments

Add yours
  1. 新Monday / 《男親女愛》之後最想睇? 10大伴你成長晚晚追神劇 - 新Monday

    […] 自大台播《大時代》勁好收視,就食髓知味連續播放多套神劇﹕《他來自江湖》、《誓不低頭》、《大鬧廣昌隆》,直到現在播映中的《男親女愛》,收視人氣持續高企,好多網民都在討論區開群組討論何時會播他們心中最愛「神劇」。其實你對現在的大台觀感是正還是負,但都不能否認它出品過很多伴你成長的神級作品,我們編輯部就嚴選了10套「我們當都會晚晚追神劇」推介給大家,那一套翻播你會晚晚通宵追呢? […]


Comments are closed.