防曬衣

比堅尼out!跟韓星潮穿Rash Guard 防曬衣 晒body

熱話

廣告

說到去海灘與陽光玩遊戲,大家一定即想起三點式bikini,不過潮界另有玩法,不一定要露,但一定要型。早年復興一件頭,去年韓星力撐rash guard 防曬衣 ,即滑浪穿的長袖 防曬衣 ,晒S身段兼美腿,大熱成為泳裝界的時尚單品,不過記得下身必配三角褲或短褲,否則潮味瞬間消失。

text-Winki Kiki (ig:winki_kiki) photo-網上圖片

今夏即跟韓星潮穿Rash Guard 防曬衣

韓星力撐Rash Guard 防曬衣 !

雖然沒有bikini的性感,但rash guard的貼身設計,一樣可以大晒body shape。自上年起,各運動品牌已找韓國女團們親身示範,S身段兼美腿,健康性感新趨勢,即睇2016最新演繹。

常見問題

有沒有關於香港的有趣盤點?

香港地從來不乏心靈熱點,香港不少地方均設立行刑場,正正是大部分屋邨興建時的前身,盤點香港猛鬼屋邨 ,信不信由你!不少朋友都喜歡想當年,香港懷舊小食 及這10款最愛夾糖是不少人的共同回憶,沒有高檔的食材,卻塑造出最難忘的味道。提到昔日蒲點,旺角絕對係大家留低最多腳毛嘅地方,千禧年代必去蒲點 ,你又去過幾多個呢?

有甚麼必學生活小智慧?

天氣時熱時凍,容易令人患上小感冒,唔想次次依靠藥物?可以試試這8招必學鼻塞穴位方法7大喉嚨痛舒緩方法。除了感冒外,生痱滋亦非常影響日常生活,坊間有各式各樣的解決痱滋方法,助你解決痛楚!

YOU MAY ALSO LIKE ...