【挑戰人體3大最遙遠的距離】話之你肥定瘦,1招教你反手掂肚臍!

熱話

廣告

上星期好hit嘅「反手掂肚臍」,你究竟有冇無聊得滯玩下呢?話說小記就天生瘦底,重要係食極都唔肥嗰隻(唔好打我哈哈)!瘦到得棚骨兼且有23吋蛇腰嘅我,反手係掂!唔!到!肚!臍!究竟「典解」嘅?其實除咗腰要夠幼、手要夠長之外,身體嘅柔韌度都好重要㗎!今次小記就「出賣」自己同編輯部美容組同事,教你挑戰人體嘅3大距離!

text-edel photo-hinnn

 

有片睇!EXO台上挑戰反手掂肚臍 (2:04開始)

https://youtu.be/6qdNZQwE3pY

 

2. 反手扣手

 

摸肚臍後再挑戰鎖骨!

美魔女李嘉欣對於曾經被讚鎖骨靚到可以晾番梘而引以為傲。而內地繼上星期興起「反手摸肚臍」,今個星期就輪到「鎖骨放硬幣」,可唔可以俾我唞下呀?究竟今次係想晒性感靚鎖骨定炫富先?你又挑戰咗未?

常見問題

有沒有關於香港的有趣盤點?

香港地從來不乏心靈熱點,香港不少地方均設立行刑場,正正是大部分屋邨興建時的前身,盤點香港猛鬼屋邨 ,信不信由你!不少朋友都喜歡想當年,香港懷舊小食 及這10款最愛夾糖是不少人的共同回憶,沒有高檔的食材,卻塑造出最難忘的味道。提到昔日蒲點,旺角絕對係大家留低最多腳毛嘅地方,千禧年代必去蒲點 ,你又去過幾多個呢?

有甚麼必學生活小智慧?

天氣時熱時凍,容易令人患上小感冒,唔想次次依靠藥物?可以試試這8招必學鼻塞穴位方法7大喉嚨痛舒緩方法。除了感冒外,生痱滋亦非常影響日常生活,坊間有各式各樣的解決痱滋方法,助你解決痛楚!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There is 1 comment

Add yours

Comments are closed.