越南老師 越南「女神級」老師好鬼正 爸爸們狗衝去接放學

「女神級」越南老師好鬼正 爸爸們狗衝去接放學

熱話

廣告

越南近日瘋傳一幅「女神級」老師嘅相,相中老師上堂個陣著咗件白色薄紗透視上衣,吸引爸爸級網友都驚呼:「幾時黎家訪?」

撰文:環球膠報|編輯:師姐Blog開野@central

「女神級」越南老師

有咁正嘅老師,肥仔黎諗就算見家長都唔會俾爸爸鬧喇。

網友稱呢位係佢個仔嘅老師,呢位老師仲有係自己社交網站分享自己生活點滴。佢套泳衣真係正到出血。

肥仔黎好想轉校同呢位老師瘋狂課後補習啊!

照片曝光後引黎大批網友留言問「越南的老師是不是都這樣?」、「老師~我可不可以上你的課」、「咦,今天又是爸爸來接放學?!」、「案情不單純」,更有爸爸級網友留言:「是時候接放學了!」、「老師,我兒子需要家庭訪問,什麼時候要來我家?」

常見問題

有沒有關於香港的有趣盤點?

香港地從來不乏心靈熱點,香港不少地方均設立行刑場,正正是大部分屋邨興建時的前身,盤點香港猛鬼屋邨 ,信不信由你!不少朋友都喜歡想當年,香港懷舊小食 及這10款最愛夾糖是不少人的共同回憶,沒有高檔的食材,卻塑造出最難忘的味道。提到昔日蒲點,旺角絕對係大家留低最多腳毛嘅地方,千禧年代必去蒲點 ,你又去過幾多個呢?

有甚麼必學生活小智慧?

天氣時熱時凍,容易令人患上小感冒,唔想次次依靠藥物?可以試試這8招必學鼻塞穴位方法7大喉嚨痛舒緩方法。除了感冒外,生痱滋亦非常影響日常生活,坊間有各式各樣的解決痱滋方法,助你解決痛楚!

關鍵詞
越南老師

YOU MAY ALSO LIKE ...