龍珠悟空

龍珠悟空亂入《街霸》你估下邊個係最後boss?

熱話

廣告

有網民就整咗條《悟空大戰街霸》嘅片,悟空喺片入面不費吹灰之力就「幾乎」k.o.晒所有對手,不過打完豪鬼之後,最後boss竟然係…到底佢贏唔贏到呢?

Text-專題組

同場加影: Chuck Norris vs Street Fighter,唔知Chuck係邊個?佢係李小龍嘅徒弟,7屆全美空手道冠軍!


內容延讀:

3分鐘睇100年女性內衣進化!睇到最後竟被感動

【健吾】做怪人的累

常見問題

有沒有關於香港的有趣盤點?

香港地從來不乏心靈熱點,香港不少地方均設立行刑場,正正是大部分屋邨興建時的前身,盤點香港猛鬼屋邨 ,信不信由你!不少朋友都喜歡想當年,香港懷舊小食 及這10款最愛夾糖是不少人的共同回憶,沒有高檔的食材,卻塑造出最難忘的味道。提到昔日蒲點,旺角絕對係大家留低最多腳毛嘅地方,千禧年代必去蒲點 ,你又去過幾多個呢?

有甚麼必學生活小智慧?

天氣時熱時凍,容易令人患上小感冒,唔想次次依靠藥物?可以試試這8招必學鼻塞穴位方法7大喉嚨痛舒緩方法。除了感冒外,生痱滋亦非常影響日常生活,坊間有各式各樣的解決痱滋方法,助你解決痛楚!

YOU MAY ALSO LIKE ...

There are 2 comments

Add yours
  1. 新Monday / 毒L潮L想要吧?《街霸》雪柄冷衫入定過聖誕 - 新Monday

    […] 重有2年先30週年,但查實《街霸》未out過,先有《龍珠》crossover版,嚟緊各遊戲機平台會有《Street Fighter V》,據game版Nam Gor講暫時已知同上集一樣會出番蘇聯佬(Zangief),一句「旋死你」又喺小編個腦度浮番出嚟!唔out唔止喺game壇,連潮界都係,最近英國品牌numskull(本身都同好多電玩品牌出products)攞正licence出咗拃《街霸》冷衫,玩雪柄pattren相當溫暖又有型,心口織有角色對戰圖案,玩8-bit feel又係old school潮人見到冧,訂定聖誕着真係冇得輸.capcom! […]


Comments are closed.